Salihli TSO Kadınlar Birliğinden atölye çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2018 - 13:56, Güncelleme: 03.10.2018 - 13:56
 

Salihli TSO Kadınlar Birliğinden atölye çalışması

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Salihli Eğitim Uygulama Okulu’nda porselen üzerine boyama atölye çalışması düzenledi.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk...
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Salihli Eğitim Uygulama Okulu’nda porselen üzerine boyama atölye çalışması düzenledi.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Düzenlediği kermesler ve özel günlerden elde ettiği gelirleri eğitime aktaran Salihli TSO Kadınlar Birliği, bu çalışmalarına eğitilebilir durumdaki engellileri de dahil etti. Salihli Eğitim Uygulama Okulu’nda bir atölye çalışması düzenleyen kadınlar birliği üyeleri, okuldaki öğretmen ve öğrencilerle birlikte “Fatma ana eli” olarak tabir edilen porselen hediyeliklere rengarenk desenler çizdi. Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirten Salihli TSO Kadınlar Birliği üyeleri, eğitim uygulama okulunda gençlerle birlikte hazırladıkları hediyelikleri satışa sunacakları, elde edilen geliri de üniversiteli kızlara burs olarak aktaracakları ifade ettiler.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Salihli Eğitim Uygulama Okulu’nda porselen üzerine boyama atölye çalışması düzenledi.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Salihli Eğitim Uygulama Okulu’nda porselen üzerine boyama atölye çalışması düzenledi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Düzenlediği kermesler ve özel günlerden elde ettiği gelirleri eğitime aktaran Salihli TSO Kadınlar Birliği, bu çalışmalarına eğitilebilir durumdaki engellileri de dahil etti. Salihli Eğitim Uygulama Okulu’nda bir atölye çalışması düzenleyen kadınlar birliği üyeleri, okuldaki öğretmen ve öğrencilerle birlikte “Fatma ana eli” olarak tabir edilen porselen hediyeliklere rengarenk desenler çizdi. Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirten Salihli TSO Kadınlar Birliği üyeleri, eğitim uygulama okulunda gençlerle birlikte hazırladıkları hediyelikleri satışa sunacakları, elde edilen geliri de üniversiteli kızlara burs olarak aktaracakları ifade ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.