Salihli TSO, SIAL Paris 2016 Gıda Fuarı’na iş gezisi düzenledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2016 - 12:05, Güncelleme: 27.10.2016 - 12:05
 

Salihli TSO, SIAL Paris 2016 Gıda Fuarı’na iş gezisi düzenledi

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen “SIAL Paris 2016 Gıda Fuarı’na iş gezisi düzenledi.Salihli TSO tarafından KOSGEB destekli gerçekleştirilen ziyarete 7 firma temsilcisi katıldı. Dünyanın en büyük...
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen “SIAL Paris 2016 Gıda Fuarı’na iş gezisi düzenledi.Salihli TSO tarafından KOSGEB destekli gerçekleştirilen ziyarete 7 firma temsilcisi katıldı. Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan ve iki yılda bir Paris’te düzenlenen fuara, 105 ülkeden 7 bin stant katılırken, fuara 194 ülkeden 155 bin ziyaretçi iştirak etti. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Sardes Gıda, Zumdıeck Konserve ve Grappa Gıda firmaları da fuarda stant açtı.Paris SİAL Fuarı’na, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Kalay, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kaya, Oda üyeleri Murat Girgin, Halil İbrahim Sönmez, Ahmet Turan, Yüksel Kani ve Hüseyin Özer’den oluşan heyet katıldı. Düzenlenen program kapsamında sektördeki global gelişmeleri yakından inceleme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı. Heyet, Fransa’nın önde gelen kuruluşları ile ikili iş görüşmelerinde bulundu.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen “SIAL Paris 2016 Gıda Fuarı’na iş gezisi düzenledi.Salihli TSO tarafından KOSGEB destekli gerçekleştirilen ziyarete 7 firma temsilcisi katıldı. Dünyanın en büyük...
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen “SIAL Paris 2016 Gıda Fuarı’na iş gezisi düzenledi.
Salihli TSO tarafından KOSGEB destekli gerçekleştirilen ziyarete 7 firma temsilcisi katıldı. Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan ve iki yılda bir Paris’te düzenlenen fuara, 105 ülkeden 7 bin stant katılırken, fuara 194 ülkeden 155 bin ziyaretçi iştirak etti. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Sardes Gıda, Zumdıeck Konserve ve Grappa Gıda firmaları da fuarda stant açtı.
Paris SİAL Fuarı’na, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Kalay, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kaya, Oda üyeleri Murat Girgin, Halil İbrahim Sönmez, Ahmet Turan, Yüksel Kani ve Hüseyin Özer’den oluşan heyet katıldı. Düzenlenen program kapsamında sektördeki global gelişmeleri yakından inceleme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı. Heyet, Fransa’nın önde gelen kuruluşları ile ikili iş görüşmelerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.