Salihli Ülkü Ocakları şehitleri unutmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 15:57, Güncelleme: 08.11.2016 - 15:57
 

Salihli Ülkü Ocakları şehitleri unutmadı

Musa Şentürk Başkanlığı’ndaki Salihli Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri Salihli’deki şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua etti.Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, ocak üyeleri, ocağın üniversite ve ortaöğretim...
Musa Şentürk Başkanlığı’ndaki Salihli Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri Salihli’deki şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua etti.Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, ocak üyeleri, ocağın üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarının üyeleriyle birlikte, Sabah Namazı’nın ardından Şehit Jandarma Er Mahmut Kaygusuz, Şehit Jandarma Er Mehmet Gül, Şehit Polis Memuru Mehmet Uyar, Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya, Şehit Emniyet Müdürü Nurettin Ersoy, Şehit Topçu Er, Anıl Eruluç, Şehit Jandarma Er Namık Bölmeli, Şehit Polis Memuru Osman Somuncular, Şehit Piyade Er Hasan Öztürk, Şehit Jandarma Er Gürcan Karakaya, Şehit Uzman Jandarma Onbaşı Metin Uygun, Şehit Jandarma Er Mehmet Günel, Şehit Denizci Er Mehmet Ersöz, Şehit Uzman Çavuş Süleyman Gür ve Ülkücü Şehit Hasan Ünlü’yü mezarı başında ziyaret ettiklerini söyledi.Şentürk, “Bu Vatan için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi aynı duygu, özlemle kabir ziyaretlerini gerçekleştirdik. Ülkü Ocakları olarak şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacaklarını, sadece cenaze törenlerinde değil kalplerimizde her saniye yaşadıklarını bir nebze olsun hissettirebilmek için Cenabı Hakka huşu içinde dualar ettik” dedi.Şehit mezarları ziyaretine Şırnak’ta PKK’nın yola tuzakladığı bombanın patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA’da tüm çabalara rağmen şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Gür’ün abisi Sedat Gür de katıldı.
Musa Şentürk Başkanlığı’ndaki Salihli Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri Salihli’deki şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua etti.Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, ocak üyeleri, ocağın üniversite ve ortaöğretim...
Musa Şentürk Başkanlığı’ndaki Salihli Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri Salihli’deki şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua etti.
Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, ocak üyeleri, ocağın üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarının üyeleriyle birlikte, Sabah Namazı’nın ardından Şehit Jandarma Er Mahmut Kaygusuz, Şehit Jandarma Er Mehmet Gül, Şehit Polis Memuru Mehmet Uyar, Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya, Şehit Emniyet Müdürü Nurettin Ersoy, Şehit Topçu Er, Anıl Eruluç, Şehit Jandarma Er Namık Bölmeli, Şehit Polis Memuru Osman Somuncular, Şehit Piyade Er Hasan Öztürk, Şehit Jandarma Er Gürcan Karakaya, Şehit Uzman Jandarma Onbaşı Metin Uygun, Şehit Jandarma Er Mehmet Günel, Şehit Denizci Er Mehmet Ersöz, Şehit Uzman Çavuş Süleyman Gür ve Ülkücü Şehit Hasan Ünlü’yü mezarı başında ziyaret ettiklerini söyledi.
Şentürk, “Bu Vatan için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi aynı duygu, özlemle kabir ziyaretlerini gerçekleştirdik. Ülkü Ocakları olarak şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacaklarını, sadece cenaze törenlerinde değil kalplerimizde her saniye yaşadıklarını bir nebze olsun hissettirebilmek için Cenabı Hakka huşu içinde dualar ettik” dedi.
Şehit mezarları ziyaretine Şırnak’ta PKK’nın yola tuzakladığı bombanın patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA’da tüm çabalara rağmen şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Gür’ün abisi Sedat Gür de katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.