Salihli, Voleybol Lisesine 2 öğrenci gönderdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2020 - 12:36, Güncelleme: 21.07.2020 - 12:36
 

Salihli, Voleybol Lisesine 2 öğrenci gönderdi

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNE İLHAM OLMAYA DEVAM EDEN KUDRET DEMİR ORTAOKULU, 2 ÖĞRENCİSİNİ ANKARA VOLEYBOL SPOR LİSESİNE GÖNDERMENİN ONURUNU YAŞIYOR.
Manisa’nın Salihli ilçesine ilham olmaya devam eden Kudret Demir Ortaokulu, 2 öğrencisini Ankara Voleybol Spor Lisesine göndermenin onurunu yaşıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Spor Lisesi yetenek sınavı Ankara TVF Spor Lisesinde yapıldı. 45 öğrencinin alınacağı sınava, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 750 aday başvurdu. Sınavda büyük başarı gösteren Kudret Demir Ortaokulu öğrencileri Betül Yiğit ve Hatice Başkal, Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Spor Lisesine girmeye hak kazandı. Öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını belirten Okul Müdürü Sabahattin Çatal, “Salihli’deki tüm gençlerimize ilham verdiniz, sizlerle gurur duyuyoruz şansınız, bahtınız yolunuz açık olsun. Umarım bu başarı diğer gençlerimize de örnek olur.” dedi. Yiğit ve Başkal, bu başarıda kendilerine hep destek olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Okul Müdürü Sabahattin Çatal, Müdür Yardımcısı Muzaffer Tosun, Beden Eğitimi öğretmenleri Cenk Diril ve Aytaç Akyıldız, Anka Voleybol Antrenörleri Aleyna Çevik, Merve Ateş ve Didem İzgiy’e teşekkür etti.
MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNE İLHAM OLMAYA DEVAM EDEN KUDRET DEMİR ORTAOKULU, 2 ÖĞRENCİSİNİ ANKARA VOLEYBOL SPOR LİSESİNE GÖNDERMENİN ONURUNU YAŞIYOR.

Manisa’nın Salihli ilçesine ilham olmaya devam eden Kudret Demir Ortaokulu, 2 öğrencisini Ankara Voleybol Spor Lisesine göndermenin onurunu yaşıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Spor Lisesi yetenek sınavı Ankara TVF Spor Lisesinde yapıldı. 45 öğrencinin alınacağı sınava, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 750 aday başvurdu. Sınavda büyük başarı gösteren Kudret Demir Ortaokulu öğrencileri Betül Yiğit ve Hatice Başkal, Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Spor Lisesine girmeye hak kazandı.

Öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını belirten Okul Müdürü Sabahattin Çatal, “Salihli’deki tüm gençlerimize ilham verdiniz, sizlerle gurur duyuyoruz şansınız, bahtınız yolunuz açık olsun. Umarım bu başarı diğer gençlerimize de örnek olur.” dedi.

Yiğit ve Başkal, bu başarıda kendilerine hep destek olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Okul Müdürü Sabahattin Çatal, Müdür Yardımcısı Muzaffer Tosun, Beden Eğitimi öğretmenleri Cenk Diril ve Aytaç Akyıldız, Anka Voleybol Antrenörleri Aleyna Çevik, Merve Ateş ve Didem İzgiy’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.