Salihli zabıtadan fırınlara gece denetimi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2020 - 13:51, Güncelleme: 07.02.2020 - 13:51
 

Salihli zabıtadan fırınlara gece denetimi

Manisa’nın Salihli İlçesindeki Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Şehir Merkezinde Faaliyet Gösteren 25 Ekmek Fırınını Gece Düzenlediği Operasyonla Denetledi.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren 25 ekmek fırınını gece saatlerinde denetledi. Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gece başlattığı denetimler sabaha kadar sürdü. Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerini sürdüren ekipler, ekmek üretimi gerçekleştiren fırınlarda gramaj, un ve katkı maddeleri ile çalışanların ve iş yerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarının kontrolünü yaparken, kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ederek standartlara uymayan işletmelere de uyarıda bulundu. İlçe merkezinde bulunan 25 ekmek fırınını Zabıta ekipleri ve Gıda Teknikeri eşliğinde denetlediklerini belirten Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, vatandaşların sağlığı için ilçe genelinde gerçekleştirdikleri rutin denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.
Manisa’nın Salihli İlçesindeki Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Şehir Merkezinde Faaliyet Gösteren 25 Ekmek Fırınını Gece Düzenlediği Operasyonla Denetledi.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren 25 ekmek fırınını gece saatlerinde denetledi.

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gece başlattığı denetimler sabaha kadar sürdü. Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerini sürdüren ekipler, ekmek üretimi gerçekleştiren fırınlarda gramaj, un ve katkı maddeleri ile çalışanların ve iş yerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarının kontrolünü yaparken, kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ederek standartlara uymayan işletmelere de uyarıda bulundu.

İlçe merkezinde bulunan 25 ekmek fırınını Zabıta ekipleri ve Gıda Teknikeri eşliğinde denetlediklerini belirten Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, vatandaşların sağlığı için ilçe genelinde gerçekleştirdikleri rutin denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.