Salihli’de amatör spor kulüplerine destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 16:25, Güncelleme: 01.02.2018 - 16:25
 

Salihli’de amatör spor kulüplerine destek

Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli’de bulunan 16 amatör spor kulübüne toplam 6 bin TL’lik maddi yardımda bulundu.Salihli Belediyesi, ilçede sporun gelişmesi ve ülkeye başarılar kazandıracak...
Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli’de bulunan 16 amatör spor kulübüne toplam 6 bin TL’lik maddi yardımda bulundu.Salihli Belediyesi, ilçede sporun gelişmesi ve ülkeye başarılar kazandıracak sporcuların yetişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen yemekli organizasyonda ilçede faaliyet gösteren 16 spor kulübüne 6’şar bin liralık maddi yardımda bulunan Başkan Kayda, yakıt, saha tahsisi gibi yardımların da devam edeceğini söyledi.İmkanlar ölçüsünde Amatör Spor Kulüplerine yardımların süreceğini ifade ederek Başkan Zeki Kayda, "Daima sporun ve sporcunun yanındayız. Elimizden gelen bütün imkanlarla sporcularımıza destek olacağız. İnşallah bu 16 amatör spor kulübünü daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" dedi.Belediye Başkanı Zeki Kayda, ASFK Başkanı Erol Timur ile birlikte, Salihli Spor Kulüp Başkanı Apdullah Türkan, Emir Spor Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel, Kelizafer Spor Kulüp Başkanı Alim Teker, Köseali Spor Kulüp Başkanı Mustafa Zeybek, Sart Spor Kulüp Başkanı Barış Koç, Salihligücü Spor Kulüp Başkanı Abdülmenaf Şahin, Poyrazdamları Spor Kulüp Başkanıİsmail Akça, Beylükli Spor Kulüp Başkanı Aziz Gülçetin, Kapancı Spor Kulüp Başkanı Yunus Çark, Kurtuluş Spor Kulüp Başkanı Veli Aysu, Kemerdamları Spor Kulüp Başkanı İsmail Ayyıldız, Razlı Spor Kulüp Başkanı Engin Arı, Sanayispor Spor Kulüp Başkanı Hamim Aslan, Beşeylül Spor Kulüp Başkanı Murat Bağ, Kocaçeşme Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gündüz, Yıldızgücü Spor Kulüp Başkanı İsmail Özcan’a 6 Bin liralık yardım çekini takdim etti.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli’de bulunan 16 amatör spor kulübüne toplam 6 bin TL’lik maddi yardımda bulundu.Salihli Belediyesi, ilçede sporun gelişmesi ve ülkeye başarılar kazandıracak...

Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli’de bulunan 16 amatör spor kulübüne toplam 6 bin TL’lik maddi yardımda bulundu.

Salihli Belediyesi, ilçede sporun gelişmesi ve ülkeye başarılar kazandıracak sporcuların yetişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen yemekli organizasyonda ilçede faaliyet gösteren 16 spor kulübüne 6’şar bin liralık maddi yardımda bulunan Başkan Kayda, yakıt, saha tahsisi gibi yardımların da devam edeceğini söyledi.

İmkanlar ölçüsünde Amatör Spor Kulüplerine yardımların süreceğini ifade ederek Başkan Zeki Kayda, "Daima sporun ve sporcunun yanındayız. Elimizden gelen bütün imkanlarla sporcularımıza destek olacağız. İnşallah bu 16 amatör spor kulübünü daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Zeki Kayda, ASFK Başkanı Erol Timur ile birlikte, Salihli Spor Kulüp Başkanı Apdullah Türkan, Emir Spor Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel, Kelizafer Spor Kulüp Başkanı Alim Teker, Köseali Spor Kulüp Başkanı Mustafa Zeybek, Sart Spor Kulüp Başkanı Barış Koç, Salihligücü Spor Kulüp Başkanı Abdülmenaf Şahin, Poyrazdamları Spor Kulüp Başkanıİsmail Akça, Beylükli Spor Kulüp Başkanı Aziz Gülçetin, Kapancı Spor Kulüp Başkanı Yunus Çark, Kurtuluş Spor Kulüp Başkanı Veli Aysu, Kemerdamları Spor Kulüp Başkanı İsmail Ayyıldız, Razlı Spor Kulüp Başkanı Engin Arı, Sanayispor Spor Kulüp Başkanı Hamim Aslan, Beşeylül Spor Kulüp Başkanı Murat Bağ, Kocaçeşme Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gündüz, Yıldızgücü Spor Kulüp Başkanı İsmail Özcan’a 6 Bin liralık yardım çekini takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.