Salihli’de engelliler reyon görevlisi ve kasiyer oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 14:08, Güncelleme: 03.12.2016 - 14:08
 

Salihli’de engelliler reyon görevlisi ve kasiyer oldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde, 11 engelli öğrenci 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde hem reyon görevlisi olup müşterilere yardımcı olurken, hem de kasiyerlik yaptı.Salihli’de Fizyo Elit Özel Eğitim...
Manisa’nın Salihli ilçesinde, 11 engelli öğrenci 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde hem reyon görevlisi olup müşterilere yardımcı olurken, hem de kasiyerlik yaptı.Salihli’de Fizyo Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören 11 engelli öğrenci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü‘nde KİPA alışveriş merkezinin gıda bölümünde önce reyon görevlisi oldu ardından da kasiyerlik yaptı.“Herkes birer engelli adayıdır”“3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratma adına öğrencilerimizi alış veriş merkezine getirdik” diyen Fizyo Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli Uzman Psikolog Yasin Sarı, “Bu çalışma ile vatandaşlara, engellilerin bu hayatın kıyısında değil, tam ortasında olduklarını göstermek istedik. Tüm bireylerin, engellilerin de diğer insanlar gibi alış veriş yapma hakları olduğunu bilmeleri gerekir. Çünkü herkes birer engelli adayıdır” dedi.“Tecrübe kazandılar”Alışveriş merkezindeki duyarlı vatandaşlara teşekkür eden Sarı, “Engelli öğrencilerimiz, normal bir yaşamın parçası olarak bugün burada alış veriş yapmayı öğrendikleri gibi, aynı zaman da ekonominin temel prensipleri hakkında da bilgi sahibi olmuş oldu. Vatandaşlarımızda engelli öğrencilerimize yardımcı olurken, öğrencilerimiz de bu çalışma ile hayatlarının sonuna kadar unutamayacakları bir tecrübe edinmiş oldular” dedi.Etkinlik kapsamında engelli öğrenciler ayrıca Kipa Aile Kulübü Uzmanı Ferdağ Keskiner tarafından alış veriş merkezi gezdirilerek, bilgi verildi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde, 11 engelli öğrenci 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde hem reyon görevlisi olup müşterilere yardımcı olurken, hem de kasiyerlik yaptı.Salihli’de Fizyo Elit Özel Eğitim...
Manisa’nın Salihli ilçesinde, 11 engelli öğrenci 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde hem reyon görevlisi olup müşterilere yardımcı olurken, hem de kasiyerlik yaptı.
Salihli’de Fizyo Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören 11 engelli öğrenci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü‘nde KİPA alışveriş merkezinin gıda bölümünde önce reyon görevlisi oldu ardından da kasiyerlik yaptı.

“Herkes birer engelli adayıdır”
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratma adına öğrencilerimizi alış veriş merkezine getirdik” diyen Fizyo Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli Uzman Psikolog Yasin Sarı, “Bu çalışma ile vatandaşlara, engellilerin bu hayatın kıyısında değil, tam ortasında olduklarını göstermek istedik. Tüm bireylerin, engellilerin de diğer insanlar gibi alış veriş yapma hakları olduğunu bilmeleri gerekir. Çünkü herkes birer engelli adayıdır” dedi.

“Tecrübe kazandılar”
Alışveriş merkezindeki duyarlı vatandaşlara teşekkür eden Sarı, “Engelli öğrencilerimiz, normal bir yaşamın parçası olarak bugün burada alış veriş yapmayı öğrendikleri gibi, aynı zaman da ekonominin temel prensipleri hakkında da bilgi sahibi olmuş oldu. Vatandaşlarımızda engelli öğrencilerimize yardımcı olurken, öğrencilerimiz de bu çalışma ile hayatlarının sonuna kadar unutamayacakları bir tecrübe edinmiş oldular” dedi.
Etkinlik kapsamında engelli öğrenciler ayrıca Kipa Aile Kulübü Uzmanı Ferdağ Keskiner tarafından alış veriş merkezi gezdirilerek, bilgi verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.