Salihli’de esnaflara eğitim

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2016 - 11:29
 

Salihli’de esnaflara eğitim

Manisa’nın Salihli ilçesinde, uyum yeteneğinin arttırılması (ADAPTESK) projesi kapsamında esnaflara, satış ve pazarlama teknikleri, iletişim, işletme geliştirme-iş geliştirme ve müşteri memnuniyeti konularında eğitimler verildi.Türkiye...
Manisa’nın Salihli ilçesinde, uyum yeteneğinin arttırılması (ADAPTESK) projesi kapsamında esnaflara, satış ve pazarlama teknikleri, iletişim, işletme geliştirme-iş geliştirme ve müşteri memnuniyeti konularında eğitimler verildi.Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nın işbirliği ile yürütülen esnaf ve sanatkarların uyum yeteneklerinin artırılması projesi (ADAPTESK), Türkiye’deki 7 ilde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde de uygulanmaya başladı. Avrupa Birliği (AB) mali yardımı kapsamında, 8 ilde 23 bin 500 Esnaf ve Sanatkârın uyum yeteneğinin geliştirileceği projenin bir bölümü de Salihli’de de yapıldı.Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda MESOB yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Kemal Alacalı, ADAPTESK projesi kapsamında Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi İdari Binasında eğitimler verildiğini ifade ederek, tüm esnaf ve sanatkarlar üyeleri ile yanlarında çalışanların hiçbir ücret ödemeden eğitime katıldığını ifade etti.Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda MESOB yönetim kurulu üyesi olan Murat Dağıstanlı ise eğitimlerin her ay farklı dallarda devam edeceğini belirterek “Bu eğitimler esnaf ve sanatkarımızın çağın gerisinde kalmaması, hem de günün teknolojilerine uyum sağlanmaları düşünülmektedir” dedi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde, uyum yeteneğinin arttırılması (ADAPTESK) projesi kapsamında esnaflara, satış ve pazarlama teknikleri, iletişim, işletme geliştirme-iş geliştirme ve müşteri memnuniyeti konularında eğitimler verildi.Türkiye...
Manisa’nın Salihli ilçesinde, uyum yeteneğinin arttırılması (ADAPTESK) projesi kapsamında esnaflara, satış ve pazarlama teknikleri, iletişim, işletme geliştirme-iş geliştirme ve müşteri memnuniyeti konularında eğitimler verildi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nın işbirliği ile yürütülen esnaf ve sanatkarların uyum yeteneklerinin artırılması projesi (ADAPTESK), Türkiye’deki 7 ilde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde de uygulanmaya başladı. Avrupa Birliği (AB) mali yardımı kapsamında, 8 ilde 23 bin 500 Esnaf ve Sanatkârın uyum yeteneğinin geliştirileceği projenin bir bölümü de Salihli’de de yapıldı.
Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda MESOB yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Kemal Alacalı, ADAPTESK projesi kapsamında Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi İdari Binasında eğitimler verildiğini ifade ederek, tüm esnaf ve sanatkarlar üyeleri ile yanlarında çalışanların hiçbir ücret ödemeden eğitime katıldığını ifade etti.
Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda MESOB yönetim kurulu üyesi olan Murat Dağıstanlı ise eğitimlerin her ay farklı dallarda devam edeceğini belirterek “Bu eğitimler esnaf ve sanatkarımızın çağın gerisinde kalmaması, hem de günün teknolojilerine uyum sağlanmaları düşünülmektedir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.