Salihli’de kazada ölen belediye işçisi anısına lokma hayrı yapıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 15:17, Güncelleme: 09.11.2016 - 15:17
 

Salihli’de kazada ölen belediye işçisi anısına lokma hayrı yapıldı

Geçtiğimiz hafta elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Adem Yıldırım için lokma hayrı düzenlendi.Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanında gerçekleştirilen lokma hayrına,...
Geçtiğimiz hafta elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Adem Yıldırım için lokma hayrı düzenlendi.Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanında gerçekleştirilen lokma hayrına, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Rıfat Yavaş, Belediye Daire Müdürleri ve Belediye çalışanları, Temizlik İşleri Müdürü Musa Yıldız ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, rahmetli Adem Yıldırım’ın eşi Sevilay Yıldırım ve kardeşi Mithat Yıldırım ile Yıldırım ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.Merhum Adem Yıldırım’ın eşi Sevilay Yıldırım’a başsağlığı dileyen Başkan Kayda, “Elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan mesai arkadaşımız Adem Yıldırım kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, eşine, ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Temizlik İşlerinde görev yapan tüm işçilerimizin Salihli’nin her sokağında emeği var. Özverili çalışmaları ile amirlerinin ve mesai arkadaşlarının takdirini kazanan Adem kardeşimizi de asla unutmayacağız. Mekanı cennet olsun.” dedi.Temizlik işçisi rahmetli Adem Yıldırım için düzenlenen lokma hayrı, yapılan dua ile sona erdi.
Geçtiğimiz hafta elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Adem Yıldırım için lokma hayrı düzenlendi.Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanında gerçekleştirilen lokma hayrına,...
Geçtiğimiz hafta elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Adem Yıldırım için lokma hayrı düzenlendi.
Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanında gerçekleştirilen lokma hayrına, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Rıfat Yavaş, Belediye Daire Müdürleri ve Belediye çalışanları, Temizlik İşleri Müdürü Musa Yıldız ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, rahmetli Adem Yıldırım’ın eşi Sevilay Yıldırım ve kardeşi Mithat Yıldırım ile Yıldırım ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Merhum Adem Yıldırım’ın eşi Sevilay Yıldırım’a başsağlığı dileyen Başkan Kayda, “Elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan mesai arkadaşımız Adem Yıldırım kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, eşine, ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Temizlik İşlerinde görev yapan tüm işçilerimizin Salihli’nin her sokağında emeği var. Özverili çalışmaları ile amirlerinin ve mesai arkadaşlarının takdirini kazanan Adem kardeşimizi de asla unutmayacağız. Mekanı cennet olsun.” dedi.
Temizlik işçisi rahmetli Adem Yıldırım için düzenlenen lokma hayrı, yapılan dua ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.