Salihli’de kent merkezi yollarına yenileme

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 17:47, Güncelleme: 14.07.2017 - 17:47
 

Salihli’de kent merkezi yollarına yenileme

Manisa’nın Salihli ilçesinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış ve bozulmuş yollar belediye ekipleri tarafından onarılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.Salihli Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yol yenileme ve bakım çalışmalarına...
Manisa’nın Salihli ilçesinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış ve bozulmuş yollar belediye ekipleri tarafından onarılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.Salihli Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yol yenileme ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmalar kapsamında son olarak alt Fevzipaşa Caddesinde bozulan yollar asfaltlanıyor. Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda bozulan yollardaki sathi kaplama sökülerek sıcak asfalt dökümü için hazırlıklar yapılıyor. Avar Caddesi ve Kurudere Caddesi arasında kalan alt Fevzipaşa Caddesinde sıcak asfalt döküm işlemi için yol kazım çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve yaya trafiği büyük ölçüde rahatlatmak için aralıksız çalışıyor. Yepyeni bir görünüme kavuşacak yollar, sürücüler ve yayalara artık daha rahat ve güvenli bir şekilde geçiş olanağı sunuyor.Şehir merkezinde bulunan tüm yollardaki tadilat ve düzenleme çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahatlıkla gerçekleştirebilmeleri için yollarımızı yeniliyoruz. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Göreve geldikten sonra binlerce metrekarelik alana kilit parke döşemesi gerçekleştirdik. Salihli’mizin tüm mahallerine eşit hizmet götürüyoruz. Eksik olan yerlere ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde sokaklarımız, caddelerimiz çağdaş ve modern görünüme kavuşuyor. Bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış ve bozulmuş yollar belediye ekipleri tarafından onarılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.Salihli Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yol yenileme ve bakım çalışmalarına...

Manisa’nın Salihli ilçesinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış ve bozulmuş yollar belediye ekipleri tarafından onarılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Salihli Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yol yenileme ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmalar kapsamında son olarak alt Fevzipaşa Caddesinde bozulan yollar asfaltlanıyor. Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda bozulan yollardaki sathi kaplama sökülerek sıcak asfalt dökümü için hazırlıklar yapılıyor. Avar Caddesi ve Kurudere Caddesi arasında kalan alt Fevzipaşa Caddesinde sıcak asfalt döküm işlemi için yol kazım çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve yaya trafiği büyük ölçüde rahatlatmak için aralıksız çalışıyor. Yepyeni bir görünüme kavuşacak yollar, sürücüler ve yayalara artık daha rahat ve güvenli bir şekilde geçiş olanağı sunuyor.

Şehir merkezinde bulunan tüm yollardaki tadilat ve düzenleme çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahatlıkla gerçekleştirebilmeleri için yollarımızı yeniliyoruz. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Göreve geldikten sonra binlerce metrekarelik alana kilit parke döşemesi gerçekleştirdik. Salihli’mizin tüm mahallerine eşit hizmet götürüyoruz. Eksik olan yerlere ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde sokaklarımız, caddelerimiz çağdaş ve modern görünüme kavuşuyor. Bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.