Salihli’de komutanlar şehit ailelerinin yanında

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 12:23, Güncelleme: 13.03.2017 - 12:23
 

Salihli’de komutanlar şehit ailelerinin yanında

Salihli Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, ilçedeki şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret edip, yalnız olmadıklarını hissettiriyor.Mahallelerde bulunan...
Salihli Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, ilçedeki şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret edip, yalnız olmadıklarını hissettiriyor.Mahallelerde bulunan şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Binbaşı Karameşe ve Yüzbaşı Alşen, son olarak 1997 yılında Tunceli’de şehit olan Piyade Komando Er Hüseyin Özdemir’in Damatlı Mahallesinde ikamet eden annesi Firdevs ve babası Hasan Özdemir ve 1992 yılında Şırnak’ta şehit olan Jandarma Onbaşı Ahmet Uludağ’ın Mersinli Mahallesinde ikamet eden annesi Fatma Uludağ ve babası Mehmet Uludağ ile 1995 yılında Erzincan’da şehit olan Jandarma Er Olcay Arı’nın Kurttutan Mahallesinde ikamet eden annesi Medine Arı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde komutanlar ayrıca aileleriyle birlikte şehitlerin mezarlarını da ziyaret ederek dua etti.Salihli’deki şehit ailelerini evlerinde ziyaret edip, acılarını paylaştıklarını ifade eden İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, ziyarette her zaman her koşulda şehitlerin emaneti olan ailelerinin yanlarında olduklarını dile getirdi.Şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini ve ilçedeki tüm şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret edeceklerini ifade eden Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe ise, "Bu vatan için canlarını veren kahraman şehitlerimizin geride kalan ailesine sahip çıkmak bizim görevimizdir.” dedi.
Salihli Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, ilçedeki şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret edip, yalnız olmadıklarını hissettiriyor.Mahallelerde bulunan...

Salihli Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, ilçedeki şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret edip, yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Mahallelerde bulunan şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Binbaşı Karameşe ve Yüzbaşı Alşen, son olarak 1997 yılında Tunceli’de şehit olan Piyade Komando Er Hüseyin Özdemir’in Damatlı Mahallesinde ikamet eden annesi Firdevs ve babası Hasan Özdemir ve 1992 yılında Şırnak’ta şehit olan Jandarma Onbaşı Ahmet Uludağ’ın Mersinli Mahallesinde ikamet eden annesi Fatma Uludağ ve babası Mehmet Uludağ ile 1995 yılında Erzincan’da şehit olan Jandarma Er Olcay Arı’nın Kurttutan Mahallesinde ikamet eden annesi Medine Arı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde komutanlar ayrıca aileleriyle birlikte şehitlerin mezarlarını da ziyaret ederek dua etti.

Salihli’deki şehit ailelerini evlerinde ziyaret edip, acılarını paylaştıklarını ifade eden İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, ziyarette her zaman her koşulda şehitlerin emaneti olan ailelerinin yanlarında olduklarını dile getirdi.

Şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini ve ilçedeki tüm şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret edeceklerini ifade eden Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe ise, "Bu vatan için canlarını veren kahraman şehitlerimizin geride kalan ailesine sahip çıkmak bizim görevimizdir.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.