Salihli’de kritik maçı Turgutluspor kazandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 17:53, Güncelleme: 13.03.2017 - 17:53
 

Salihli’de kritik maçı Turgutluspor kazandı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grupta ligin 22. haftasında Salihli Ramiz Turan Stadı’nda oynanan kritik ve çekişmeli maçı konuk ekip Turgutluspor 1-4 kazandı. Salihli Kocaçeşmespor ise bu mağlubiyetle kümede kalma şansını zora soktu.BAL 9....
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grupta ligin 22. haftasında Salihli Ramiz Turan Stadı’nda oynanan kritik ve çekişmeli maçı konuk ekip Turgutluspor 1-4 kazandı. Salihli Kocaçeşmespor ise bu mağlubiyetle kümede kalma şansını zora soktu.BAL 9. Grupta mücadele eden ve kümede kalma mücadelesi veren Teknik Direktör Veli Özdemir yönetimindeki Salihli Kocaçeşmespor, ligin 22. haftasında grup lideri Turgutluspor’u Ramiz Turan Stadı’nda konuk etti. Sercan Şahan, Muratcan Ilgaz ve Hasan Cebeci hakem üçlüsünün yönettiği maçta 4-1’lik galibiyetle ayrılan taraf lider Turgutluspor oldu. Lider Turgutluspor’u farka taşıyan golleri ise 12. dakikada penaltıdan Ferdi Başoda olmak üzere, 32. dakika Mehmet Karakeçili, 56. dakikada Kaan Akar ve 82. dakikada Fatih Somuncu atarken, ev sahibi Salihli Kocaçeşmespor’un tek golünü ise 47. dakikada Engin Dede attı.Aldığı galibiyetle Turgutluspor grupta puanını 52’ye yükseltip liderliğini sürdürürken, Salihli Kocaçeşmespor ise 31 puanda kaldı.
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grupta ligin 22. haftasında Salihli Ramiz Turan Stadı’nda oynanan kritik ve çekişmeli maçı konuk ekip Turgutluspor 1-4 kazandı. Salihli Kocaçeşmespor ise bu mağlubiyetle kümede kalma şansını zora soktu.BAL 9....

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grupta ligin 22. haftasında Salihli Ramiz Turan Stadı’nda oynanan kritik ve çekişmeli maçı konuk ekip Turgutluspor 1-4 kazandı. Salihli Kocaçeşmespor ise bu mağlubiyetle kümede kalma şansını zora soktu.

BAL 9. Grupta mücadele eden ve kümede kalma mücadelesi veren Teknik Direktör Veli Özdemir yönetimindeki Salihli Kocaçeşmespor, ligin 22. haftasında grup lideri Turgutluspor’u Ramiz Turan Stadı’nda konuk etti. Sercan Şahan, Muratcan Ilgaz ve Hasan Cebeci hakem üçlüsünün yönettiği maçta 4-1’lik galibiyetle ayrılan taraf lider Turgutluspor oldu. Lider Turgutluspor’u farka taşıyan golleri ise 12. dakikada penaltıdan Ferdi Başoda olmak üzere, 32. dakika Mehmet Karakeçili, 56. dakikada Kaan Akar ve 82. dakikada Fatih Somuncu atarken, ev sahibi Salihli Kocaçeşmespor’un tek golünü ise 47. dakikada Engin Dede attı.

Aldığı galibiyetle Turgutluspor grupta puanını 52’ye yükseltip liderliğini sürdürürken, Salihli Kocaçeşmespor ise 31 puanda kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.