Salihli’de muhtarlara temizlik ve dezenfektan desteği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2020 - 13:14, Güncelleme: 27.03.2020 - 13:14
 

Salihli’de muhtarlara temizlik ve dezenfektan desteği

SALİHLİ BELEDİYESİ, ÇİN’DE ORTAYA ÇIKAN VE TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA, MAHALLE MUHTARLARINA TEMİZLİK VE DEZENFEKTEN MALZEMESİ DESTEĞİNDE BULUNDU.
Salihli Belediyesi, Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tedbirleri kapsamında, mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfekten malzemesi desteğinde bulundu. Tüm birimleriyle korona virüse karşı ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatan Salihli Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra sorumluluk alanında bulunan mahallelerin cadde ve sokaklarında ilaçlama ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor. Salihli Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yaşayan vatandaşların da korona virüsten etkilenmemesi için mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfektan malzemesi dağıttı. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın talimatlarıyla ilk günden itibaren hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Rasim Paşa, şehir merkezindeki tüm cadde ve sokakların yanı sıra Sanayi Sitesi, Tüccarlar ve Marangozlar Siteleri ile ana arter, cadde, bulvar, kaldırım ve sokaklardaki hijyen çalışmalarına Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenip, dezenfekte edildiğini söyledi. Paşa, çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini söyledi.
SALİHLİ BELEDİYESİ, ÇİN’DE ORTAYA ÇIKAN VE TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA, MAHALLE MUHTARLARINA TEMİZLİK VE DEZENFEKTEN MALZEMESİ DESTEĞİNDE BULUNDU.

Salihli Belediyesi, Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tedbirleri kapsamında, mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfekten malzemesi desteğinde bulundu.

Tüm birimleriyle korona virüse karşı ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatan Salihli Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra sorumluluk alanında bulunan mahallelerin cadde ve sokaklarında ilaçlama ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor. Salihli Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yaşayan vatandaşların da korona virüsten etkilenmemesi için mahalle muhtarlarına temizlik ve dezenfektan malzemesi dağıttı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın talimatlarıyla ilk günden itibaren hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Rasim Paşa, şehir merkezindeki tüm cadde ve sokakların yanı sıra Sanayi Sitesi, Tüccarlar ve Marangozlar Siteleri ile ana arter, cadde, bulvar, kaldırım ve sokaklardaki hijyen çalışmalarına Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenip, dezenfekte edildiğini söyledi. Paşa, çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.