Salihli’de park ve caddeler yeşilleniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2016 - 13:07, Güncelleme: 26.11.2016 - 13:07
 

Salihli’de park ve caddeler yeşilleniyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde mahallelerin daha güzel bir görünüme kavuşması için birçok noktada faaliyet gösteren Salihli Belediyesi, orta refüjler başta olmak üzere birçok park ve caddelerde yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.Şehir...
Manisa’nın Salihli ilçesinde mahallelerin daha güzel bir görünüme kavuşması için birçok noktada faaliyet gösteren Salihli Belediyesi, orta refüjler başta olmak üzere birçok park ve caddelerde yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.Şehir merkezi, E-96 karayolu giriş ve çıkışları ile orta refüjleri çiçeklerle süsleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Salihli’yi güzelleştirmeye devam ediyor. Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, şehir merkezinde bulunan muhtelif parklarda bozuk olan çim alanlar yenilenerek çim ekimi yapıldı. Ayrıca meydan, kavşak ve parklar ise mevsimlik çiçeklerle bezendi. Kurudere Caddesi ve Şüheda Caddesi’nin kesiştiği alanda bulunan mevcut kavşakta kaya bahçeleri ve daha dekoratif bitkilerle peyzaj ve çevre düzenlemesi yapan ekipler, farklı şekil ve figürlerden oluşan tasarımlarla güzel görüntüler oluşturdu. Şüheda Caddesi’ndeki üçgen refüj de çalışmalar sonucunda dekoratif taş ve bitkilerle bezenerek yeni bir görünüm kazandı. E-96 Karayolu orta refüjde bulunan ağaç ve çalı gruplarında şekil budamaları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Büyükpark ve Kurşunlu Kaplıcalarında bulunan kırık, dökük ve eskiyen piknik masaları ile oturma banklarının tahtalarını yenileyerek tüm boyama işlemlerini tamamladı. Ayrıca aydınlatma direkleri, çöp kovaları, ahşap korkuluklar, fitness spor aletleri, trafolar ve pergolaların da boyama işlemi yapıldı.Mersinli Mahallesindeki eskimiş halde bulunan oyun grubu değiştirildi, oturma bankları ve çevre düzenlenmesi yapılarak çocuklara oynamaları için yeni bir park alanı oluşturuldu. Köseali Mahallesindeki futbol sahasında bulunan hakem odası, soyunma odaları, kale direkleri, yedek kulübelerin tadilat ve boyama işlemleri de tamamlandı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde mahallelerin daha güzel bir görünüme kavuşması için birçok noktada faaliyet gösteren Salihli Belediyesi, orta refüjler başta olmak üzere birçok park ve caddelerde yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.Şehir...
Manisa’nın Salihli ilçesinde mahallelerin daha güzel bir görünüme kavuşması için birçok noktada faaliyet gösteren Salihli Belediyesi, orta refüjler başta olmak üzere birçok park ve caddelerde yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.
Şehir merkezi, E-96 karayolu giriş ve çıkışları ile orta refüjleri çiçeklerle süsleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Salihli’yi güzelleştirmeye devam ediyor. Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, şehir merkezinde bulunan muhtelif parklarda bozuk olan çim alanlar yenilenerek çim ekimi yapıldı. Ayrıca meydan, kavşak ve parklar ise mevsimlik çiçeklerle bezendi. Kurudere Caddesi ve Şüheda Caddesi’nin kesiştiği alanda bulunan mevcut kavşakta kaya bahçeleri ve daha dekoratif bitkilerle peyzaj ve çevre düzenlemesi yapan ekipler, farklı şekil ve figürlerden oluşan tasarımlarla güzel görüntüler oluşturdu. Şüheda Caddesi’ndeki üçgen refüj de çalışmalar sonucunda dekoratif taş ve bitkilerle bezenerek yeni bir görünüm kazandı. E-96 Karayolu orta refüjde bulunan ağaç ve çalı gruplarında şekil budamaları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Büyükpark ve Kurşunlu Kaplıcalarında bulunan kırık, dökük ve eskiyen piknik masaları ile oturma banklarının tahtalarını yenileyerek tüm boyama işlemlerini tamamladı. Ayrıca aydınlatma direkleri, çöp kovaları, ahşap korkuluklar, fitness spor aletleri, trafolar ve pergolaların da boyama işlemi yapıldı.
Mersinli Mahallesindeki eskimiş halde bulunan oyun grubu değiştirildi, oturma bankları ve çevre düzenlenmesi yapılarak çocuklara oynamaları için yeni bir park alanı oluşturuldu. Köseali Mahallesindeki futbol sahasında bulunan hakem odası, soyunma odaları, kale direkleri, yedek kulübelerin tadilat ve boyama işlemleri de tamamlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.