Salihli’de ’Proje döngüsü’ eğitimi tamamlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2019 - 12:19, Güncelleme: 13.05.2019 - 12:19
 

Salihli’de ’Proje döngüsü’ eğitimi tamamlandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Proje döngüsü eğitimi" ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından oluşan 25 kişinin katılımıyla...
Manisa’nın Salihli ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Proje döngüsü eğitimi" ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından oluşan 25 kişinin katılımıyla Öğretmen Evi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Salihli Kaymakamlığı AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile işbirliği yapılarak oluşturulan ve Salihli’deki kamu kurum kuruluşlarında görev yapan personelin proje yazma ve yönetme kapasitesinin geliştirilmesi, Salihli’nin gelişmesi ve kalkınması amacına hizmet edebilecek projelerden azami derecede yararlanılmasının sağlanması, ulusal ve uluslararası hibe ve teşviklerden nasıl yararlanılacağı konularında bilgilenilmesi amaçlanan projenin kapanış oturumu yapıldı. Kapanış oturumuna Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz ve Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mahmut Yenen de katıldı.Başsavcı Hasan Uğurlu programda yaptığı konuşmada katılımcıları tek tek tebrik ederek projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz’a ve proje bürosunda görev yapan Cem Tığrak ve Alpay Aşkın’a teşekkür etti. Program katılımcılara belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.
Manisa’nın Salihli ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Proje döngüsü eğitimi" ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından oluşan 25 kişinin katılımıyla...

Manisa’nın Salihli ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Proje döngüsü eğitimi" ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından oluşan 25 kişinin katılımıyla Öğretmen Evi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Salihli Kaymakamlığı AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile işbirliği yapılarak oluşturulan ve Salihli’deki kamu kurum kuruluşlarında görev yapan personelin proje yazma ve yönetme kapasitesinin geliştirilmesi, Salihli’nin gelişmesi ve kalkınması amacına hizmet edebilecek projelerden azami derecede yararlanılmasının sağlanması, ulusal ve uluslararası hibe ve teşviklerden nasıl yararlanılacağı konularında bilgilenilmesi amaçlanan projenin kapanış oturumu yapıldı. Kapanış oturumuna Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz ve Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mahmut Yenen de katıldı.

Başsavcı Hasan Uğurlu programda yaptığı konuşmada katılımcıları tek tek tebrik ederek projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz’a ve proje bürosunda görev yapan Cem Tığrak ve Alpay Aşkın’a teşekkür etti. Program katılımcılara belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.