Salihli’de şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 16:22, Güncelleme: 19.03.2018 - 16:22
 

Salihli’de şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

Salihli’deki şehit aileleri ve gaziler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte ağırlandı.Bizim Ev Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemekte konuşan Salihli...
Salihli’deki şehit aileleri ve gaziler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte ağırlandı.Bizim Ev Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemekte konuşan Salihli Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, belediye olarak Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünde, ilçedeki şehit aileleri ve muharip gazileri ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Kaya “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bizlerdeki önem ve değerlerini anlatmaya gerek yok. Sizler bizim her zaman baş tacımızsınız. Her zaman destekçiniziz. Çanakkale Zaferi’nde Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.Salihli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol ise kendilerini yemekli programda ağırlayan Salihli Belediyesine teşekkür etti.“Bizim gönlümüz ve yüreğimiz her zaman sizinle” diyen Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ise, “Gazilerimiz bu vatan için kanlarını, şehitlerimiz ise canlarını verdi. Şehitlerimiz eşleri ve çocuklarını bizlere emanet bıraktı. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan uzun ömür diliyorum” dedi.Konuşmaların ardından Salihli Belediyesi tarafından hazırlanan şehitlerin çerçeveli fotoğrafları ailelerine hediye edildi. Programda İlçe Müftüsü Adem Karakelebek tarafından Kur’an-ı Kerim okunup, tüm şehitlerimiz için dua edildi.Yemeğe ise Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Ali Rıza Ünveren, şehit aileleri, yakınları, eşleri ve Muharip Gaziler katıldı.
Salihli’deki şehit aileleri ve gaziler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte ağırlandı.Bizim Ev Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemekte konuşan Salihli...

Salihli’deki şehit aileleri ve gaziler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte ağırlandı.

Bizim Ev Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemekte konuşan Salihli Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, belediye olarak Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünde, ilçedeki şehit aileleri ve muharip gazileri ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Kaya “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bizlerdeki önem ve değerlerini anlatmaya gerek yok. Sizler bizim her zaman baş tacımızsınız. Her zaman destekçiniziz. Çanakkale Zaferi’nde Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Salihli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol ise kendilerini yemekli programda ağırlayan Salihli Belediyesine teşekkür etti.

“Bizim gönlümüz ve yüreğimiz her zaman sizinle” diyen Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ise, “Gazilerimiz bu vatan için kanlarını, şehitlerimiz ise canlarını verdi. Şehitlerimiz eşleri ve çocuklarını bizlere emanet bıraktı. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan uzun ömür diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Salihli Belediyesi tarafından hazırlanan şehitlerin çerçeveli fotoğrafları ailelerine hediye edildi. Programda İlçe Müftüsü Adem Karakelebek tarafından Kur’an-ı Kerim okunup, tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Yemeğe ise Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Ali Rıza Ünveren, şehit aileleri, yakınları, eşleri ve Muharip Gaziler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.