Salihli’de ’Sporu seviyoruz’ paneli

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 13:57, Güncelleme: 31.01.2018 - 13:57
 

Salihli’de ’Sporu seviyoruz’ paneli

Manisa’nın Salihli ilçesinde belediye ve Belediyespor Kulübü işbirliğiyle “Salihli’yi ve Sporu seviyoruz” paneli düzenlendi.Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Salihli...
Manisa’nın Salihli ilçesinde belediye ve Belediyespor Kulübü işbirliğiyle “Salihli’yi ve Sporu seviyoruz” paneli düzenlendi.Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımının takıldığı panelde, sporun hayatımızdaki yeri ve önemi vurgulandı. Panelde Salihli’nin Sultanları, alt yapı sporcularının ve velilerinin spora dair sorularını cevapladı.Salihli’yi ve sporu çok sevdiğini söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Sporu hem yönetici olarak hem de sağlıklı yaşam için seviyorum. Spor ile gençlerimizi hayata hazırlıyoruz, onlara hedef belirliyoruz. Yönetici olarak bizde spor için üzerimize düşen görevi yerine getirerek, Salihli’ye Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırdık. Alt yapıdaki voleybolcularımızı da tebrik ediyorum. Pazartesi günü Seramiksan Spor Kulübü ile oynadıkları maçı 3-0 aldılar. Düzenlenen panelin yararlı olacağına inanıyorum” dedi.“Salihli’yi ve Sporu seviyoruz” paneline ise başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Kürşad Çetin, Yardımcı Antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün, Belediyespor voleybol alt yapı antrenörleri Hasan Gören, Nigar Koç ve Mutlu Kılıç, A Takım ve alt yapı oyuncuları, beden eğitimi ve branş öğretmenleri, amatör kulüp başkan ve yöneticileri, veliler, 45,5 Taraftar Derneği ve vatandaşlar katıldı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde belediye ve Belediyespor Kulübü işbirliğiyle “Salihli’yi ve Sporu seviyoruz” paneli düzenlendi.Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Salihli...

Manisa’nın Salihli ilçesinde belediye ve Belediyespor Kulübü işbirliğiyle “Salihli’yi ve Sporu seviyoruz” paneli düzenlendi.

Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımının takıldığı panelde, sporun hayatımızdaki yeri ve önemi vurgulandı. Panelde Salihli’nin Sultanları, alt yapı sporcularının ve velilerinin spora dair sorularını cevapladı.

Salihli’yi ve sporu çok sevdiğini söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Sporu hem yönetici olarak hem de sağlıklı yaşam için seviyorum. Spor ile gençlerimizi hayata hazırlıyoruz, onlara hedef belirliyoruz. Yönetici olarak bizde spor için üzerimize düşen görevi yerine getirerek, Salihli’ye Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırdık. Alt yapıdaki voleybolcularımızı da tebrik ediyorum. Pazartesi günü Seramiksan Spor Kulübü ile oynadıkları maçı 3-0 aldılar. Düzenlenen panelin yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

“Salihli’yi ve Sporu seviyoruz” paneline ise başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Kürşad Çetin, Yardımcı Antrenörler Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ve Burak Girişgün, Belediyespor voleybol alt yapı antrenörleri Hasan Gören, Nigar Koç ve Mutlu Kılıç, A Takım ve alt yapı oyuncuları, beden eğitimi ve branş öğretmenleri, amatör kulüp başkan ve yöneticileri, veliler, 45,5 Taraftar Derneği ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.