Salihli’de Türkeş anısına lokma döküldü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2019 - 16:06, Güncelleme: 04.04.2019 - 16:06
 

Salihli’de Türkeş anısına lokma döküldü

Manisa’nın Salihli ilçesinde 4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden Alpaslan Türkeş’in anısına, MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları tarafından Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı’nda lokma dökülüp dua edildi.MHP’nin merhum Genel Başkanı...
Manisa’nın Salihli ilçesinde 4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden Alpaslan Türkeş’in anısına, MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları tarafından Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı’nda lokma dökülüp dua edildi.MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in 22. ölüm yıldönümü dolayısıyla MHP Salihli İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları tarafından lokma hayrı yapılarak anıldı. MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın Türk siyasetinin unutulmaz lideri Başbuğ Alpaslan Türkeş’i vefatının 22. Yılında rahmet ve minnetle andıklarını ve Ülkü Ocakları ile birlikte lokma hayrı yaptıklarını söyledi. Alparslan Türkeş’in Türk siyasetine iz bırakan bir lider olduğunu belirten Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Genel Başkanı ve Türk dünyasının başbuğunu unutmayacağız. Onun gösterdiği yolda, siyasi faaliyetlerini aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Alpaslan Türkeş, daima kalbimizde yaşayacak. Kendisini aramızdan ayrılışının 22.yılında rahmetle anıyoruz” dedi.Lokma etkinliğine Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, Ali Rıza Ünveren, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, AK Partili ve MHP’li Kadın Kolları başkan ve yöneticileri, partililer ile vatandaşlar katıldı.Gün boyu devam eden ve büyük ilgi gören etkinlikte, Türkeş anısına binlerce Salihli halkına lokma ikram edildi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde 4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden Alpaslan Türkeş’in anısına, MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları tarafından Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı’nda lokma dökülüp dua edildi.MHP’nin merhum Genel Başkanı...

Manisa’nın Salihli ilçesinde 4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden Alpaslan Türkeş’in anısına, MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları tarafından Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı’nda lokma dökülüp dua edildi.

MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in 22. ölüm yıldönümü dolayısıyla MHP Salihli İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları tarafından lokma hayrı yapılarak anıldı. MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın Türk siyasetinin unutulmaz lideri Başbuğ Alpaslan Türkeş’i vefatının 22. Yılında rahmet ve minnetle andıklarını ve Ülkü Ocakları ile birlikte lokma hayrı yaptıklarını söyledi. Alparslan Türkeş’in Türk siyasetine iz bırakan bir lider olduğunu belirten Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Genel Başkanı ve Türk dünyasının başbuğunu unutmayacağız. Onun gösterdiği yolda, siyasi faaliyetlerini aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Alpaslan Türkeş, daima kalbimizde yaşayacak. Kendisini aramızdan ayrılışının 22.yılında rahmetle anıyoruz” dedi.

Lokma etkinliğine Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, Ali Rıza Ünveren, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, AK Partili ve MHP’li Kadın Kolları başkan ve yöneticileri, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Gün boyu devam eden ve büyük ilgi gören etkinlikte, Türkeş anısına binlerce Salihli halkına lokma ikram edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.