Salihli’de uygulamalı kurban kesim eğitimi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2019 - 16:29, Güncelleme: 30.07.2019 - 16:29
 

Salihli’de uygulamalı kurban kesim eğitimi

Salihli Belediyesi Ve Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğinde Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesinde Küçükbaş Ve Büyükbaş Hayvan Kesim Kursu Düzenlendi.
Salihli Belediyesi ve Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim kursu düzenlendi. Kursun, her yıl Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen kursun, kurban kesimlerinin dini esaslara uygun bir şekilde yapılması ve ekonomik değeri olan kurban derisinin zayiat vermeden ekonomiye kazandırılması amacıyla düzenlendiği açıklandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Mezbahasında gerçekleştirilen kursa katılan 31 kursiyere, Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı ve Veteriner Hekim Barış Karabıyık nezaretinde kurban kesim eğitimi veriliyor. Salihli Belediyesi ile Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen kursta, kurban kesiminin dini kurallar ve sağlığa uygunluk ile bulaşıcı hastalıklar konusunda kursiyerlere uygulamalı bir eğitim verilerek 3 günlük eğitimin sonunda ise katılımcıların kurban kesim sertifikası almaya hak kazanacağı belirtildi.
Salihli Belediyesi Ve Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğinde Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesinde Küçükbaş Ve Büyükbaş Hayvan Kesim Kursu Düzenlendi.

Salihli Belediyesi ve Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim kursu düzenlendi.

Kursun, her yıl Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen kursun, kurban kesimlerinin dini esaslara uygun bir şekilde yapılması ve ekonomik değeri olan kurban derisinin zayiat vermeden ekonomiye kazandırılması amacıyla düzenlendiği açıklandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Mezbahasında gerçekleştirilen kursa katılan 31 kursiyere, Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı ve Veteriner Hekim Barış Karabıyık nezaretinde kurban kesim eğitimi veriliyor. Salihli Belediyesi ile Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen kursta, kurban kesiminin dini kurallar ve sağlığa uygunluk ile bulaşıcı hastalıklar konusunda kursiyerlere uygulamalı bir eğitim verilerek 3 günlük eğitimin sonunda ise katılımcıların kurban kesim sertifikası almaya hak kazanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.