Salihli’de YKS koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2020 - 14:00, Güncelleme: 09.06.2020 - 14:00
 

Salihli’de YKS koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE 2020 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA GİRİŞ SINAVI (YKS) KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KAYMAKAM MEHMET KAMİL SAĞLAM BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Manisa’nın Salihli ilçesinde 2020 Yükseköğretim Kurumlarına Giriş Sınavı (YKS) Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam başkanlığında gerçekleştirildi. Salihli Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Sağlam, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde küresel korona virüs salgını süreci içerisinde Salihli’de de yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavında alınacak tedbirlerin görüşülmesi ve adayların daha sağlıklı bir ortam içinde sınavlarını yürütebilmesi, varsa eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesi yönünde çalışmalar yapabilmek için bir araya geldiklerini söyledi. Sınav öncesi, sınav sırasında ve sınav sonrasında kurumlarca alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıya Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Salihli ÖSYM Sınav Koordinatörü Doç.Dr. Cihangir Alaca, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç ve İlçe Nüfus Müdür Vekili Fatma Zehra Ülker katıldı.
MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE 2020 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINA GİRİŞ SINAVI (YKS) KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KAYMAKAM MEHMET KAMİL SAĞLAM BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Manisa’nın Salihli ilçesinde 2020 Yükseköğretim Kurumlarına Giriş Sınavı (YKS) Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam başkanlığında gerçekleştirildi.

Salihli Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Sağlam, 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde küresel korona virüs salgını süreci içerisinde Salihli’de de yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavında alınacak tedbirlerin görüşülmesi ve adayların daha sağlıklı bir ortam içinde sınavlarını yürütebilmesi, varsa eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesi yönünde çalışmalar yapabilmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Sınav öncesi, sınav sırasında ve sınav sonrasında kurumlarca alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıya Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Salihli ÖSYM Sınav Koordinatörü Doç.Dr. Cihangir Alaca, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç ve İlçe Nüfus Müdür Vekili Fatma Zehra Ülker katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.