Salihli’deki camilere bakım

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 11:20, Güncelleme: 05.12.2016 - 11:20
 

Salihli’deki camilere bakım

Salihli Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan camilerde bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.Daha önce ilçe merkezinde bulunan camilerde çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Salihli Belediyesi,...
Salihli Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan camilerde bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.Daha önce ilçe merkezinde bulunan camilerde çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Salihli Belediyesi, Dedetaşı Mahallesi ile Çaypınar Mahallesindeki camilerin bahçe duvarı, zemin kaplama ve şadırvan yapım işlerine başladı.Salihli Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak cami cemaatinin hizmetine açılacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, “İlçemizde bulunan camilerin daha iyi bir görünüme kavuşturulması amacıyla yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz. Son dönemde şehir merkezi ile mahallelerimizde bulunan camilerimizin de eksikliklerini tamamlamaya başladık” diye konuştu.
Salihli Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan camilerde bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.Daha önce ilçe merkezinde bulunan camilerde çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Salihli Belediyesi,...
Salihli Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan camilerde bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Daha önce ilçe merkezinde bulunan camilerde çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Salihli Belediyesi, Dedetaşı Mahallesi ile Çaypınar Mahallesindeki camilerin bahçe duvarı, zemin kaplama ve şadırvan yapım işlerine başladı.
Salihli Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak cami cemaatinin hizmetine açılacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, “İlçemizde bulunan camilerin daha iyi bir görünüme kavuşturulması amacıyla yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz. Son dönemde şehir merkezi ile mahallelerimizde bulunan camilerimizin de eksikliklerini tamamlamaya başladık” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.