Salihli’deki esnaf oda başkanları esnaf şurasına katıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 15:51, Güncelleme: 09.11.2016 - 15:51
 

Salihli’deki esnaf oda başkanları esnaf şurasına katıldı

Manisa’nın Salihli ilçesindeki esnaf odası başkanları, Ankara’daki 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası’na katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımı...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki esnaf odası başkanları, Ankara’daki 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası’na katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımı ile ATO Congresium’da gerçekleştirilen 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurasına Salihli’den başta Manavlar ve Pazarlar Odası Başkanı Rifat Yavaş olmak üzere Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Fatih Azak, Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Ali Girgin, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahadır Çelikkol ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Davut Dilek katıldı.Esnaf ve Sanatkarlar şurasına katılan Salihli esnaf odası başkanları, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ile Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünal Kaya’yı ziyaret etti.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki esnaf odası başkanları, Ankara’daki 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası’na katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımı...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki esnaf odası başkanları, Ankara’daki 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası’na katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımı ile ATO Congresium’da gerçekleştirilen 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurasına Salihli’den başta Manavlar ve Pazarlar Odası Başkanı Rifat Yavaş olmak üzere Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Fatih Azak, Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Ali Girgin, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahadır Çelikkol ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Davut Dilek katıldı.
Esnaf ve Sanatkarlar şurasına katılan Salihli esnaf odası başkanları, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ile Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünal Kaya’yı ziyaret etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.