Salihlili 3 judocu milli takım kampında

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2018 - 12:55, Güncelleme: 14.05.2018 - 12:55
 

Salihlili 3 judocu milli takım kampında

Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı, Ümit Bayanlar Avrupa Kupası hazırlık kampına 3 sporcusunu yolladı.Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı sporcularından Hilal Öztürk, Şilan Bitgin ve Ceren Kanyılmaz,...
Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı, Ümit Bayanlar Avrupa Kupası hazırlık kampına 3 sporcusunu yolladı.Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı sporcularından Hilal Öztürk, Şilan Bitgin ve Ceren Kanyılmaz, Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Ümitler Milli Takım kampına katıldı. Salihli Belediyespor Judo Antrenörü Oktay Ayaz, 18 Mayıs’a kadar Trabzon Olimpiyat Hazırlık Merkezinde gerçekleştirecek olan kamp sonrası Öztürk, Bitgin ve Kanyılmaz’ın önce Polonya’da yapılacak olan Avrupa Kupasına ve daha sonra da Balkan Şampiyonası müsabakalarında milli takım forması ile Türkiye’yi temsil edeceğini söyledi.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, milli takım forması ile Türkiye’yi Avrupa Kupası ve Balkan Şampiyonası müsabakalarında temsil edecek olan Öztürk, Bitgin ve Kanyılmaz’a başarılar diledi.
Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı, Ümit Bayanlar Avrupa Kupası hazırlık kampına 3 sporcusunu yolladı.Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı sporcularından Hilal Öztürk, Şilan Bitgin ve Ceren Kanyılmaz,...

Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı, Ümit Bayanlar Avrupa Kupası hazırlık kampına 3 sporcusunu yolladı.

Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı sporcularından Hilal Öztürk, Şilan Bitgin ve Ceren Kanyılmaz, Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Ümitler Milli Takım kampına katıldı. Salihli Belediyespor Judo Antrenörü Oktay Ayaz, 18 Mayıs’a kadar Trabzon Olimpiyat Hazırlık Merkezinde gerçekleştirecek olan kamp sonrası Öztürk, Bitgin ve Kanyılmaz’ın önce Polonya’da yapılacak olan Avrupa Kupasına ve daha sonra da Balkan Şampiyonası müsabakalarında milli takım forması ile Türkiye’yi temsil edeceğini söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, milli takım forması ile Türkiye’yi Avrupa Kupası ve Balkan Şampiyonası müsabakalarında temsil edecek olan Öztürk, Bitgin ve Kanyılmaz’a başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.