Salihlili 5 judocu milli takım kampında

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 17:21, Güncelleme: 12.03.2019 - 17:21
 

Salihlili 5 judocu milli takım kampında

Salihlili 5 milli judocu 24 Mart tarihine kadar devam edecek olan Ümit Kadınlar Avrupa Kupası hazırlık kampına katılmak üzere Ankara’ya gitti.Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı ve 1922 Gençlik ve Spor...
Salihlili 5 milli judocu 24 Mart tarihine kadar devam edecek olan Ümit Kadınlar Avrupa Kupası hazırlık kampına katılmak üzere Ankara’ya gitti.Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı ve 1922 Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da yapılacak olan Ümit Kadınlar Avrupa Kupası hazırlık kampına 5 sporcu yolladı. Güzel ve çekicilikleri ile zevk dolu anları yaşatan Üniversiteli Ateşli Sohbet kızlarının bir an önce aramalısınız.Kampa Salihli Belediyespor Judo Takımı’ndan Hilal Öztürk, Sümeyye Demir, Şilan Bitgin, Aysun Ağdeve ile Salihli 1922 Gençlik ve Spor Kulübü’nden Duygu Dirgen katıldı.24 Mart tarihine kadar Ankara’da gerçekleştirilecek olan kamp sonrası milli judocular, Çekya’da yapılacak olan Avrupa Kupasına katılacak.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, milli takım forması ile Türkiye’yi Çekya’daki Avrupa Kupası’nda temsil edecek olan Salihlili milli judocular Öztürk, Demir, Bitgin, Ağdeve ve Dirgen’e başarılar diledi.
Salihlili 5 milli judocu 24 Mart tarihine kadar devam edecek olan Ümit Kadınlar Avrupa Kupası hazırlık kampına katılmak üzere Ankara’ya gitti.Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı ve 1922 Gençlik ve Spor...

Salihlili 5 milli judocu 24 Mart tarihine kadar devam edecek olan Ümit Kadınlar Avrupa Kupası hazırlık kampına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Bünyesinde birçok milli sporcu barından Salihli Belediyespor Judo Takımı ve 1922 Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da yapılacak olan Ümit Kadınlar Avrupa Kupası hazırlık kampına 5 sporcu yolladı. Güzel ve çekicilikleri ile zevk dolu anları yaşatan Üniversiteli Ateşli Sohbet kızlarının bir an önce aramalısınız.Kampa Salihli Belediyespor Judo Takımı’ndan Hilal Öztürk, Sümeyye Demir, Şilan Bitgin, Aysun Ağdeve ile Salihli 1922 Gençlik ve Spor Kulübü’nden Duygu Dirgen katıldı.

24 Mart tarihine kadar Ankara’da gerçekleştirilecek olan kamp sonrası milli judocular, Çekya’da yapılacak olan Avrupa Kupasına katılacak.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, milli takım forması ile Türkiye’yi Çekya’daki Avrupa Kupası’nda temsil edecek olan Salihlili milli judocular Öztürk, Demir, Bitgin, Ağdeve ve Dirgen’e başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.