Salihlili judocular Karaman’dan mutlu döndü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 15:13, Güncelleme: 14.03.2017 - 15:13
 

Salihlili judocular Karaman’dan mutlu döndü

Salihli Belediyespor Judo Takımı, Karaman’da gerçekleştirilen okul grup müsabakalarında hem erkekler hem de bayanlar kategorisinde elde ettikleri, 5 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük derecesi ile 1-2 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da...
Salihli Belediyespor Judo Takımı, Karaman’da gerçekleştirilen okul grup müsabakalarında hem erkekler hem de bayanlar kategorisinde elde ettikleri, 5 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük derecesi ile 1-2 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.Okullar arası spor faaliyetleri kapsamında Karaman’da yarışan bayanlarda 32 kilogramda Nehir Ekşi ve 57 kilogramda Tuğba Yılmaz birinci, 32 kilogramda Sıla Bekçi ve +63 kilogramda Duygu Dirgen ikinci, 36 kilogramda Aysun Ağdeve üçüncü, erkekler de 34 kilogramda Kemalcan Çavdar ve 38 kilogramda İ.Behlül Kocapınar birinci, 60 kilogramda Furkan Çetin ikinci ve 66 kilogramda Bedirhan Yılmaz üçüncü oldu. Judocuların bu başarısı hem ailelerinin, hem de Salihli’nin yüzünü güldürdü. Judocuları bu başarılarından dolayı tebrik eden Judo Antrenörü Oktay Ayaz, ailelerini ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti.Ayaz, müsabakalar sonrasında derece yapan sporcuların Afyonkarahisar’da yapılacak Türkiye şampiyonasına gitme hakkı elde ettiğini söyledi.
Salihli Belediyespor Judo Takımı, Karaman’da gerçekleştirilen okul grup müsabakalarında hem erkekler hem de bayanlar kategorisinde elde ettikleri, 5 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük derecesi ile 1-2 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da...

Salihli Belediyespor Judo Takımı, Karaman’da gerçekleştirilen okul grup müsabakalarında hem erkekler hem de bayanlar kategorisinde elde ettikleri, 5 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük derecesi ile 1-2 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Okullar arası spor faaliyetleri kapsamında Karaman’da yarışan bayanlarda 32 kilogramda Nehir Ekşi ve 57 kilogramda Tuğba Yılmaz birinci, 32 kilogramda Sıla Bekçi ve +63 kilogramda Duygu Dirgen ikinci, 36 kilogramda Aysun Ağdeve üçüncü, erkekler de 34 kilogramda Kemalcan Çavdar ve 38 kilogramda İ.Behlül Kocapınar birinci, 60 kilogramda Furkan Çetin ikinci ve 66 kilogramda Bedirhan Yılmaz üçüncü oldu. Judocuların bu başarısı hem ailelerinin, hem de Salihli’nin yüzünü güldürdü. Judocuları bu başarılarından dolayı tebrik eden Judo Antrenörü Oktay Ayaz, ailelerini ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti.

Ayaz, müsabakalar sonrasında derece yapan sporcuların Afyonkarahisar’da yapılacak Türkiye şampiyonasına gitme hakkı elde ettiğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.