Salihlili judocular milli takım kampında

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2019 - 11:14, Güncelleme: 20.12.2019 - 11:14
 

Salihlili judocular milli takım kampında

Milli Takıma Birçok Sporcu Gönderen Salihli Belediyespor Judo Takımı Hazırlık Kampına 3 Sporcu, 1922 Salihli Gençlik Ve Spor Kulübü İse 1 Sporcu Yolladı.
Milli takıma birçok sporcu gönderen Salihli Belediyespor Judo Takımı hazırlık kampına 3 sporcu, 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü ise 1 sporcu yolladı. Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı judocuları Hilal Öztürk, Duygu Dirgen ve Şilan Bitgin ile Salihli Gençlik ve Spor Kulübü judocusu Sümeyye Demir, Ankara’da gerçekleştirilecek olan milli takım kampına davet edildi. Judo Antrenörü Oktay Ayaz, Türkiye Judo Federasyonu tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Milli Takım judo çalışma kampının 24 Aralık tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, milli takım forması ile Türkiye’yi temsil edecek olan Salihli Belediyespor ve Salihli Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına başarılar diledi.
Milli Takıma Birçok Sporcu Gönderen Salihli Belediyespor Judo Takımı Hazırlık Kampına 3 Sporcu, 1922 Salihli Gençlik Ve Spor Kulübü İse 1 Sporcu Yolladı.

Milli takıma birçok sporcu gönderen Salihli Belediyespor Judo Takımı hazırlık kampına 3 sporcu, 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü ise 1 sporcu yolladı.

Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı judocuları Hilal Öztürk, Duygu Dirgen ve Şilan Bitgin ile Salihli Gençlik ve Spor Kulübü judocusu Sümeyye Demir, Ankara’da gerçekleştirilecek olan milli takım kampına davet edildi.

Judo Antrenörü Oktay Ayaz, Türkiye Judo Federasyonu tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Milli Takım judo çalışma kampının 24 Aralık tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, milli takım forması ile Türkiye’yi temsil edecek olan Salihli Belediyespor ve Salihli Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.