Salihlili öğrenciler İspanya yolcusu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2017 - 17:40, Güncelleme: 19.01.2017 - 17:40
 

Salihlili öğrenciler İspanya yolcusu

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak için İspanya’ya gidecek.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik...
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak için İspanya’ya gidecek.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Müdür Yardımcısı Hasret Dönmez, Hemşirelik Alanı Öğretmeni Uzman Öğretmen Arzu Kara eşliğinde hemşirelik alanından seçilen 10 başarılı öğrenci ile Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik Ve Spor Programları ’Yaşlıyım, Sağlıklıyım’ isimli Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak üzere İspanya/Marbella’ya gidecek. Avrupa’daki stajın öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Okul Müdürü Abdülbaki Türken, “Öğrencilerimiz için bu büyük bir fırsattır. İspanya’da edinecekleri tecrübeler mesleki yaşamlarında yaşlı bakımı konusunda deneyimli birer hemşire olmalarını sağlayacaktır” dedi.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak için İspanya’ya gidecek.Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak için İspanya’ya gidecek.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Müdür Yardımcısı Hasret Dönmez, Hemşirelik Alanı Öğretmeni Uzman Öğretmen Arzu Kara eşliğinde hemşirelik alanından seçilen 10 başarılı öğrenci ile Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik Ve Spor Programları ’Yaşlıyım, Sağlıklıyım’ isimli Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında 4-18 Şubat tarihleri arasında staj yapmak üzere İspanya/Marbella’ya gidecek. Avrupa’daki stajın öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Okul Müdürü Abdülbaki Türken, “Öğrencilerimiz için bu büyük bir fırsattır. İspanya’da edinecekleri tecrübeler mesleki yaşamlarında yaşlı bakımı konusunda deneyimli birer hemşire olmalarını sağlayacaktır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.