Salihlili öğrencilerden masa tenisinde il şampiyonluğu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 15:18, Güncelleme: 27.03.2017 - 15:18
 

Salihlili öğrencilerden masa tenisinde il şampiyonluğu

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi il birinciliği müsabakalarında Salihli Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Takımı tüm rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu.Okullararası Masa Tenisi...
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi il birinciliği müsabakalarında Salihli Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Takımı tüm rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu.Okullararası Masa Tenisi il birinciliği müsabakalarında Manisa il şampiyonu olan Salihli Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Takımı, Muğla’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Salihli Atatürk Ortaokulu küçük kız masa tenisi takımı ve yine aynı turnuvada il dördüncüsü olan küçük erkekler masa tenisi takımı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı şampiyonluk kupası ile ziyaret etti. Ziyarette, Okul Müdürü Yusuf Karagöz, Muğla’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için Belediye Başkanı Zeki Kayda’dan destek talebinde bulundu.Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkan Kayda, Okul Müdürü Yusuf Karagöz ile Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Solak’a nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan küçük kızlara başarılar diledi. Başkan Kayda, Manisa şampiyonluğunu kazanan Salihli Atatürk Ortaokulu öğrencilerini tebrik ederek ödüllendirdi.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi il birinciliği müsabakalarında Salihli Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Takımı tüm rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu.Okullararası Masa Tenisi...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi il birinciliği müsabakalarında Salihli Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Takımı tüm rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu.

Okullararası Masa Tenisi il birinciliği müsabakalarında Manisa il şampiyonu olan Salihli Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Takımı, Muğla’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Salihli Atatürk Ortaokulu küçük kız masa tenisi takımı ve yine aynı turnuvada il dördüncüsü olan küçük erkekler masa tenisi takımı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı şampiyonluk kupası ile ziyaret etti. Ziyarette, Okul Müdürü Yusuf Karagöz, Muğla’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için Belediye Başkanı Zeki Kayda’dan destek talebinde bulundu.

Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkan Kayda, Okul Müdürü Yusuf Karagöz ile Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Solak’a nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan küçük kızlara başarılar diledi. Başkan Kayda, Manisa şampiyonluğunu kazanan Salihli Atatürk Ortaokulu öğrencilerini tebrik ederek ödüllendirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.