Salihli’nin parkları çocuklar için hazırlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2020 - 12:41, Güncelleme: 11.05.2020 - 12:41
 

Salihli’nin parkları çocuklar için hazırlandı

SALİHLİ BELEDİYE EKİPLERİ BİR SÜREDİR SOKAĞA ÇIKMALARI KISITLANAN 20 YAŞ ALTI GENÇLER VE ÇOCUKLARA HAFTA İÇİ VERİLECEK İZİN DOLAYISIYLA ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNAN TÜM PARKLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI BAŞLATTI.
Salihli Belediye ekipleri bir süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı gençler ve çocuklara hafta içi verilecek izin dolayısıyla şehir merkezinde bulunan tüm parklarda dezenfekte çalışmaları başlattı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı gençler ve çocuklar normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte belirli aralıklarla dışarı çıkabilecekler. Buna göre, 14 yaş ve altı çocukların 13 Mayıs Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki gençlerin ise 15 Mayıs Cuma günü, 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkmalarına izin verilecek. Çocukların ve gençlerin parklarda ve yeşil alanlarda güzel vakit geçirmeleri için çalışmalara başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki parklar ile içerisinde bulunan oyun gruplarını korona virüs salgınına karşı detaylı bir şekilde ilaçlayarak dezenfekte etti. Salihli Belediyesi tarafından korona virüs salgınına karşı tüm tedbirlerin alındığını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salgın nedeniyle uzun süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan gençlerimiz ve çocuklarımız önümüzdeki hafta belirlenen gün ve saatlerde dışarı çıkacaklar.Çocuklarımızı ve gençlerimizi korona virüse karşı korumak amacıyla ekiplerimiz şimdiden parklarda çalışmalara başladı. Şehir merkezindeki tüm parklar, ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlikle dezenfekte ediliyor.” dedi.
SALİHLİ BELEDİYE EKİPLERİ BİR SÜREDİR SOKAĞA ÇIKMALARI KISITLANAN 20 YAŞ ALTI GENÇLER VE ÇOCUKLARA HAFTA İÇİ VERİLECEK İZİN DOLAYISIYLA ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNAN TÜM PARKLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI BAŞLATTI.

Salihli Belediye ekipleri bir süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı gençler ve çocuklara hafta içi verilecek izin dolayısıyla şehir merkezinde bulunan tüm parklarda dezenfekte çalışmaları başlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı gençler ve çocuklar normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte belirli aralıklarla dışarı çıkabilecekler. Buna göre, 14 yaş ve altı çocukların 13 Mayıs Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki gençlerin ise 15 Mayıs Cuma günü, 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkmalarına izin verilecek. Çocukların ve gençlerin parklarda ve yeşil alanlarda güzel vakit geçirmeleri için çalışmalara başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki parklar ile içerisinde bulunan oyun gruplarını korona virüs salgınına karşı detaylı bir şekilde ilaçlayarak dezenfekte etti.

Salihli Belediyesi tarafından korona virüs salgınına karşı tüm tedbirlerin alındığını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salgın nedeniyle uzun süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan gençlerimiz ve çocuklarımız önümüzdeki hafta belirlenen gün ve saatlerde dışarı çıkacaklar.Çocuklarımızı ve gençlerimizi korona virüse karşı korumak amacıyla ekiplerimiz şimdiden parklarda çalışmalara başladı. Şehir merkezindeki tüm parklar, ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlikle dezenfekte ediliyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.