Salihli’nin Sart Mahallesine yeni altyapı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 12:27, Güncelleme: 31.01.2018 - 12:27
 

Salihli’nin Sart Mahallesine yeni altyapı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Sart Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan Sart Mahmut Ortaokulu ve çevresinde yağmursuyu ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Sart Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan Sart Mahmut Ortaokulu ve çevresinde yağmursuyu ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde altyapı çalışmalarına devam ederek vatandaşları sağlıklı ve uzun yıllar kullanılabilecek altyapıya kavuşturuyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli’nin Sart Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan Sart Mahmut Ortaokulu ile okulun çevresinde yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. Daha önce altyapı ihtiyacı vidanjörlerle karşılanan yerleşim yerinde vatandaşlar sağlıklı altyapıya kavuşacak.Sart Mahmut Ortaokulu Müdürü Hasan Kaba, “Okulumuzun bahçesinde ve çevresinde yağmur gideri yoktu. Okulumuzun bahçesinden yola yakın yerde biriken suların dışarı akması için bir delik açtık. Ancak gideceği yer olmadığı için su geri geldi. Bahçemiz su ve çamur içinde kalarak öğrencilerin oyun alanı kısıtlandı. Okulumuzun dışında kalan yakın çevredeki yerleşim yerleri de aynı sıkıntıyı yaşıyordu. Aşırı yağışlarda su birikintileri yüzünden öğrencilerimiz evlerine gitmekte zorluk çekiyordu. Hem Okul Müdürü olarak hem de vatandaş olarak üzerime düşen görevi yapmak için okul ve çevresinin fotoğraflarını çekerek bir dilekçeyle MASKİ’ye başvurdum. MASKİ yetkilileri hemen ilgilenerek yağmursuyu ve kanalizasyon çalışması başlattılar” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Sart Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan Sart Mahmut Ortaokulu ve çevresinde yağmursuyu ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Sart Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan Sart Mahmut Ortaokulu ve çevresinde yağmursuyu ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde altyapı çalışmalarına devam ederek vatandaşları sağlıklı ve uzun yıllar kullanılabilecek altyapıya kavuşturuyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli’nin Sart Mahallesi’nde altyapısı bulunmayan Sart Mahmut Ortaokulu ile okulun çevresinde yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı. Daha önce altyapı ihtiyacı vidanjörlerle karşılanan yerleşim yerinde vatandaşlar sağlıklı altyapıya kavuşacak.

Sart Mahmut Ortaokulu Müdürü Hasan Kaba, “Okulumuzun bahçesinde ve çevresinde yağmur gideri yoktu. Okulumuzun bahçesinden yola yakın yerde biriken suların dışarı akması için bir delik açtık. Ancak gideceği yer olmadığı için su geri geldi. Bahçemiz su ve çamur içinde kalarak öğrencilerin oyun alanı kısıtlandı. Okulumuzun dışında kalan yakın çevredeki yerleşim yerleri de aynı sıkıntıyı yaşıyordu. Aşırı yağışlarda su birikintileri yüzünden öğrencilerimiz evlerine gitmekte zorluk çekiyordu. Hem Okul Müdürü olarak hem de vatandaş olarak üzerime düşen görevi yapmak için okul ve çevresinin fotoğraflarını çekerek bir dilekçeyle MASKİ’ye başvurdum. MASKİ yetkilileri hemen ilgilenerek yağmursuyu ve kanalizasyon çalışması başlattılar” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.