Salihli’nin siber yıldızı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2017 - 10:42, Güncelleme: 21.02.2017 - 10:42
 

Salihli’nin siber yıldızı

Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından düzenlenen ve 1256 grubun katıldığı ’Siber Yıldız’ yarışmasında Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kağan Işıldak Türkiye 5’incisi oldu.BTK tarafından siber...
Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından düzenlenen ve 1256 grubun katıldığı ’Siber Yıldız’ yarışmasında Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kağan Işıldak Türkiye 5’incisi oldu.BTK tarafından siber güvenlik alanında teknolojiye yatkınlığı üst düzeyde bulunan gençlerdeki potansiyeli açığa çıkararak uzman ihtiyacını karşılamak amacıyla vatansever gençlere yönelik düzenlenen “Siber Yıldız” yarışması sonuçlandı. Manisa’nın Salihli ilçesindeki kısa adı SEAL olan Sekine Evren Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kağan Işıldak’ın grubu yarışmaya katılan 1256 grup arasında Türkiye 5’incisi oldu.Sekine Evren Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Yaren, gençlerin sadece bilgisayar kullanıcısı olmaktan çıkıp, üretici konumuna da geçmeleri gerektiğini, gelişmiş ülkelerin bu alana ciddi yatırımlar yapıp zenginleştiklerini ifade etti.Yaren ayrıca, okul öğrencisi Kaan Işıldak’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.Öte yandan Siber Güvenlik Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin Ankara’da düzenlenecek olan törenle ödüllendirileceği öğrenildi.
Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından düzenlenen ve 1256 grubun katıldığı ’Siber Yıldız’ yarışmasında Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kağan Işıldak Türkiye 5’incisi oldu.BTK tarafından siber...

Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından düzenlenen ve 1256 grubun katıldığı ’Siber Yıldız’ yarışmasında Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kağan Işıldak Türkiye 5’incisi oldu.

BTK tarafından siber güvenlik alanında teknolojiye yatkınlığı üst düzeyde bulunan gençlerdeki potansiyeli açığa çıkararak uzman ihtiyacını karşılamak amacıyla vatansever gençlere yönelik düzenlenen “Siber Yıldız” yarışması sonuçlandı. Manisa’nın Salihli ilçesindeki kısa adı SEAL olan Sekine Evren Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kağan Işıldak’ın grubu yarışmaya katılan 1256 grup arasında Türkiye 5’incisi oldu.

Sekine Evren Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Yaren, gençlerin sadece bilgisayar kullanıcısı olmaktan çıkıp, üretici konumuna da geçmeleri gerektiğini, gelişmiş ülkelerin bu alana ciddi yatırımlar yapıp zenginleştiklerini ifade etti.

Yaren ayrıca, okul öğrencisi Kaan Işıldak’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Öte yandan Siber Güvenlik Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin Ankara’da düzenlenecek olan törenle ödüllendirileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.