Salihli’nin sorunları bir bir çözülüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2019 - 12:34, Güncelleme: 05.08.2019 - 12:34
 

Salihli’nin sorunları bir bir çözülüyor

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’i Makamında Ağırladı. Ziyarette, İlçede Yürütülen Çalişmalarla İlgili İstişarelerde Bulunulurken, Belediye Başkanı Kayda, Maski’nin Salihli’deki Birçok Sıkıntıya Son Verdiğini Söyledi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’i makamında ağırladı. Ziyarette, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunulurken, Belediye Başkanı Kayda, MASKİ’nin Salihli’deki birçok sıkıntıya son verdiğini söyledi. Artık 1xbet sitesine erişim için 1xbet girmek oldukça kolay ve zahmetsiz gerçekleşiyor. Manisa’nın her noktasını daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalıştıklarını vurgu yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Salihli ilçemizde özellikle yağmur suyu hattı çalışmamız başta olmak üzere içme suyu ve kanalizasyon anlamında önemli yatırımları hayata geçirdik. Amacımız, Manisa’nın her noktasını daha yaşanabilir bir yer haline getirmektir” dedi. “Birçok sıkıntımıza son verildi” Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MASKİ’nin, ilçede yaptığı çalışmalarla birçok sorunu ortadan kaldırdığını söyleyerek, “İlçemiz Manisa’nın en büyük ilçeleri arasında yer alıyor. Yapılan yatırımlarla yıllardır bekleyen sorunlar çözüme kavuşturuluyor. İlçemizin altyapı anlamındaki en büyük sıkıntılarına birer birer son veriliyor” dedi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’in Başkan Kayda’ya ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı, MASKİ İlçe Şefi Nilhan Kılınç, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Uğur Topkaya ve MASKİ Basın Danışmanı Göksel Topçu da yer aldı.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’i Makamında Ağırladı. Ziyarette, İlçede Yürütülen Çalişmalarla İlgili İstişarelerde Bulunulurken, Belediye Başkanı Kayda, Maski’nin Salihli’deki Birçok Sıkıntıya Son Verdiğini Söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’i makamında ağırladı. Ziyarette, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunulurken, Belediye Başkanı Kayda, MASKİ’nin Salihli’deki birçok sıkıntıya son verdiğini söyledi. Artık 1xbet sitesine erişim için 1xbet girmek oldukça kolay ve zahmetsiz gerçekleşiyor.

Manisa’nın her noktasını daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalıştıklarını vurgu yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Salihli ilçemizde özellikle yağmur suyu hattı çalışmamız başta olmak üzere içme suyu ve kanalizasyon anlamında önemli yatırımları hayata geçirdik. Amacımız, Manisa’nın her noktasını daha yaşanabilir bir yer haline getirmektir” dedi.

“Birçok sıkıntımıza son verildi”

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MASKİ’nin, ilçede yaptığı çalışmalarla birçok sorunu ortadan kaldırdığını söyleyerek, “İlçemiz Manisa’nın en büyük ilçeleri arasında yer alıyor. Yapılan yatırımlarla yıllardır bekleyen sorunlar çözüme kavuşturuluyor. İlçemizin altyapı anlamındaki en büyük sıkıntılarına birer birer son veriliyor” dedi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’in Başkan Kayda’ya ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı, MASKİ İlçe Şefi Nilhan Kılınç, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Uğur Topkaya ve MASKİ Basın Danışmanı Göksel Topçu da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.