Sanatla otizme renk katacaklar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2016 - 13:44, Güncelleme: 20.11.2016 - 13:44
 

Sanatla otizme renk katacaklar

Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği, İlgi Otizm Derneği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle "’O’ tizm değil ’O’ bizim” karma resim sergisi 1-7 Aralık tarihleri arasında Ankara’da açılacak. Sergiden elde edilecek gelirle...
Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği, İlgi Otizm Derneği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle "’O’ tizm değil ’O’ bizim” karma resim sergisi 1-7 Aralık tarihleri arasında Ankara’da açılacak. Sergiden elde edilecek gelirle otizmli çocuklara eğitim malzemesi desteği sağlanacak.Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Başkanı Mahperi Serpil Dede, 1-7 Aralık tarihleri arasında Ankara’da Çağdaş Sanatlar Merkezinde 78 ressamın katılımıyla otizm farkındalığına yönelik Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği, İlgi Otizm Derneği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle “’O’ tizm değil ’O’ bizim” karma resim ve seramik sergisinin açılacağını belirtti.“3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye’de sanatla otizme renk olacağız” diyen Dede, “Resim sergisinde benimle birlikte Manisa’dan Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Şahin ve Resim Öğretmeni Nedim Ergin’in de eserleri yer alacak. 1 Aralık’ta açılacak olan sergimiz de seramik çalışmalarıyla birlikte yüzün eserinde yer alacak. Elde edilecek gelirle otizmli çocukların eğitim malzemelerine destek sunacağız. Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi de ulaşım konusunda bize sponsor olacak.” dedi.1 Aralık tarihinde Ankara Altındağ’da Çağdaş Sanatlar Merkezinde açılacak olan karma resim sergisi 7 Aralık tarihine kadar açık kalacak ve elde edilecek olan gelirle de otizmli çocuklara eğitim malzemeleri alınacak.
Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği, İlgi Otizm Derneği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle "’O’ tizm değil ’O’ bizim” karma resim sergisi 1-7 Aralık tarihleri arasında Ankara’da açılacak. Sergiden elde edilecek gelirle...
Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği, İlgi Otizm Derneği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle "’O’ tizm değil ’O’ bizim” karma resim sergisi 1-7 Aralık tarihleri arasında Ankara’da açılacak. Sergiden elde edilecek gelirle otizmli çocuklara eğitim malzemesi desteği sağlanacak.
Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Başkanı Mahperi Serpil Dede, 1-7 Aralık tarihleri arasında Ankara’da Çağdaş Sanatlar Merkezinde 78 ressamın katılımıyla otizm farkındalığına yönelik Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği, İlgi Otizm Derneği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle “’O’ tizm değil ’O’ bizim” karma resim ve seramik sergisinin açılacağını belirtti.
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye’de sanatla otizme renk olacağız” diyen Dede, “Resim sergisinde benimle birlikte Manisa’dan Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Şahin ve Resim Öğretmeni Nedim Ergin’in de eserleri yer alacak. 1 Aralık’ta açılacak olan sergimiz de seramik çalışmalarıyla birlikte yüzün eserinde yer alacak. Elde edilecek gelirle otizmli çocukların eğitim malzemelerine destek sunacağız. Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi de ulaşım konusunda bize sponsor olacak.” dedi.
1 Aralık tarihinde Ankara Altındağ’da Çağdaş Sanatlar Merkezinde açılacak olan karma resim sergisi 7 Aralık tarihine kadar açık kalacak ve elde edilecek olan gelirle de otizmli çocuklara eğitim malzemeleri alınacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.