Sandık görevlilerine referandum eğitimi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 18:00, Güncelleme: 27.03.2017 - 18:00
 

Sandık görevlilerine referandum eğitimi

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumunda Manisa’nın Salihli ilçesinde görev yapacak olan siyasi partilerin sandık görevlileri eğitimden geçti. Eğitime sandık görevlileri fazla ilgi göstermedi.Salihli Belediyesi...
16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumunda Manisa’nın Salihli ilçesinde görev yapacak olan siyasi partilerin sandık görevlileri eğitimden geçti. Eğitime sandık görevlileri fazla ilgi göstermedi.Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen ve 102 mahallede görev yapacak olan sandık görevlilerin katıldığı eğitim, Salihli İlçe Seçim Kurulu Müdürü Nihat Güngör tarafından verildi. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumu öncesi ilçede görev yapacak olan siyasi partililerin sandık görevlilerini bilgilendirmek istediklerini belirten Güngör, eğitime katılımın az olmasının ise kendilerini üzdüğünü söyledi. Sandık görevlilerine 16 Nisan Pazar günü saat 07.00’da görev yapacakları sandıkların başında olmalarını isteyen Güngör, “Amacımız yapılacak olan referandumda, sizlerle birlikte bu görevi en iyi şekilde yerine getirmektir” dedi.“Size bir görev verildiyse, bu görevi mutlaka yerine getirin” diyen Güngör, “Çünkü siz orada hem partinizi temsil edeceksiniz, hem de size verilen sandık kurulu görevini yerine getireceksiniz” dedi. Güngör, önümüzdeki günlerde sandık başkan ve yardımcılarını bilgilendireceklerini söyledi.
16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumunda Manisa’nın Salihli ilçesinde görev yapacak olan siyasi partilerin sandık görevlileri eğitimden geçti. Eğitime sandık görevlileri fazla ilgi göstermedi.Salihli Belediyesi...

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumunda Manisa’nın Salihli ilçesinde görev yapacak olan siyasi partilerin sandık görevlileri eğitimden geçti. Eğitime sandık görevlileri fazla ilgi göstermedi.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen ve 102 mahallede görev yapacak olan sandık görevlilerin katıldığı eğitim, Salihli İlçe Seçim Kurulu Müdürü Nihat Güngör tarafından verildi. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumu öncesi ilçede görev yapacak olan siyasi partililerin sandık görevlilerini bilgilendirmek istediklerini belirten Güngör, eğitime katılımın az olmasının ise kendilerini üzdüğünü söyledi. Sandık görevlilerine 16 Nisan Pazar günü saat 07.00’da görev yapacakları sandıkların başında olmalarını isteyen Güngör, “Amacımız yapılacak olan referandumda, sizlerle birlikte bu görevi en iyi şekilde yerine getirmektir” dedi.

“Size bir görev verildiyse, bu görevi mutlaka yerine getirin” diyen Güngör, “Çünkü siz orada hem partinizi temsil edeceksiniz, hem de size verilen sandık kurulu görevini yerine getireceksiniz” dedi. Güngör, önümüzdeki günlerde sandık başkan ve yardımcılarını bilgilendireceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.