Sarıgöl Adliyesinde veda yemeği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2019 - 12:40, Güncelleme: 21.06.2019 - 12:40
 

Sarıgöl Adliyesinde veda yemeği

Sarıgöl’de İki Yıldır Görev Yapmakta Olan Savcı Muhammet Ulusoy İle Hakim Berkay Akduman İçin Veda Yemeği Düzenlendi.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 2 yıldır görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Ulusoy ile hakim Berkay Akduman için veda yemeği düzenlendi. Bir tesiste verilen veda yemeği öncesi, Sarıgöl’de başarılı çalışmalar yürüten ve İstanbul-Bakırköy Adliyesine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Ulusoy ve Konya-Karapınar ilçe adliyesine atanan hakim Berkay Akduman’a hizmetlerden dolayı İlçe SGK Müdürü Niyazi Kara tarafından plaket verildi. Düzenlenen veda yemeğine ilçeye yeni atanan savcı Yasir Karamuk ve hakime Esengül Gönenli’nin yanı sıra İlçe SGK Müdürü Niyazi Kara, Sarıgöl Devlet Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman, daire amirleri ve adliye personeli katıldı. Veda yemeği sonrası Başsavcı Muhammet Ulusoy, adliye çalışanlarına ve çalışma arkadaşlarına görev yaptığı dönemde gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Sarıgöl’de İki Yıldır Görev Yapmakta Olan Savcı Muhammet Ulusoy İle Hakim Berkay Akduman İçin Veda Yemeği Düzenlendi.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 2 yıldır görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Ulusoy ile hakim Berkay Akduman için veda yemeği düzenlendi.

Bir tesiste verilen veda yemeği öncesi, Sarıgöl’de başarılı çalışmalar yürüten ve İstanbul-Bakırköy Adliyesine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Ulusoy ve Konya-Karapınar ilçe adliyesine atanan hakim Berkay Akduman’a hizmetlerden dolayı İlçe SGK Müdürü Niyazi Kara tarafından plaket verildi. Düzenlenen veda yemeğine ilçeye yeni atanan savcı Yasir Karamuk ve hakime Esengül Gönenli’nin yanı sıra İlçe SGK Müdürü Niyazi Kara, Sarıgöl Devlet Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman, daire amirleri ve adliye personeli katıldı. Veda yemeği sonrası Başsavcı Muhammet Ulusoy, adliye çalışanlarına ve çalışma arkadaşlarına görev yaptığı dönemde gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.