Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen örnek davranış

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 10:03, Güncelleme: 24.06.2020 - 10:03
 

Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen örnek davranış

SARIGÖL İLÇE NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRÜ İLVAN KIRDAĞ,KORONA VİRÜS NEDENİYLE 65 VE ÜZERİ YAŞILARIN EVLERİNE GİDEREK DAİRESİ İLE İLGİLİ İŞLEMLERİ EVLERİNDE YAPARAK HALKIN SEVGİSİNİ KAZANDI.
Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ, korona virüs nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşların evlerine giderek dairesi ile ilgili işlemleri evlerinde yapıp örnek bir davranışa imza attı. Sarıgöl İlçe Nüfus ve vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ, vatandaşa hizmet ve yaşlılara hürmetin gönül işi olduğunu belirterek, "Korona virüs kapsamında evlerinde çıkamayan ve daireye gelemeyecek durumda olan yaşlı vatandaşların müracaatları üzerine evlerine giderek gerekli işlemlerini yamıyorum. Gerçekten vatandaşlarımız da mutlu oluyor. Yaşlılarımızı sağlıklı günler dilerim.’’ dedi. Sarıgöl Çanakçı Mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki Özgül Selçuk isimli yaşlı ninenin evine Mahalle Muhtarı Engin Can ile birlikte giderek işlemleri tamamlayan İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ, korona virüs önlemleri kapsımında sosyal mesafe, maske takarak evde hizmet verdi. Kırdağ, hizmet vermeye gittiği yaşlıların evlerini kendine ait araçla gönüllü hizmet verdiğini de sözlerine ekledi. İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ’ın yaşlıları evlerinde hizmet vererek resmi işlemleri tamamlaması halk arasında da takdirle karşılandı.
SARIGÖL İLÇE NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRÜ İLVAN KIRDAĞ,KORONA VİRÜS NEDENİYLE 65 VE ÜZERİ YAŞILARIN EVLERİNE GİDEREK DAİRESİ İLE İLGİLİ İŞLEMLERİ EVLERİNDE YAPARAK HALKIN SEVGİSİNİ KAZANDI.

Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ, korona virüs nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşların evlerine giderek dairesi ile ilgili işlemleri evlerinde yapıp örnek bir davranışa imza attı.

Sarıgöl İlçe Nüfus ve vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ, vatandaşa hizmet ve yaşlılara hürmetin gönül işi olduğunu belirterek, "Korona virüs kapsamında evlerinde çıkamayan ve daireye gelemeyecek durumda olan yaşlı vatandaşların müracaatları üzerine evlerine giderek gerekli işlemlerini yamıyorum. Gerçekten vatandaşlarımız da mutlu oluyor. Yaşlılarımızı sağlıklı günler dilerim.’’ dedi.

Sarıgöl Çanakçı Mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki Özgül Selçuk isimli yaşlı ninenin evine Mahalle Muhtarı Engin Can ile birlikte giderek işlemleri tamamlayan İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ, korona virüs önlemleri kapsımında sosyal mesafe, maske takarak evde hizmet verdi. Kırdağ, hizmet vermeye gittiği yaşlıların evlerini kendine ait araçla gönüllü hizmet verdiğini de sözlerine ekledi.

İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlvan Kırdağ’ın yaşlıları evlerinde hizmet vererek resmi işlemleri tamamlaması halk arasında da takdirle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.