Sarıgöl MYO’da mezuniyet sevinci

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2019 - 13:58, Güncelleme: 21.06.2019 - 13:58
 

Sarıgöl MYO’da mezuniyet sevinci

Manisa Celal Bayar Üniversitesi,sarigöl Meslek Yüksek Okulu(myo) 2018-2019 Öğretim Yılı Mezunları İçin Diploma Töreni Düzenlendi.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) 2018-2019 öğretim yılı mezunları için diploma töreni düzenlendi. Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kep törenine öğrenciler, öğretim görevlileri, daire amirleri ve öğrencilerin velileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra bir konuşma yapan Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, okullarının Tapu ve Kadastro, Harita bölümlerinde eğitim ve öğretim verdiğini belirterek, "İki yıl boynuca okulumuzda almış olduğunuz eğitimle mezun oldunuz. Burada öğrendiğiniz bilgilerinizi yaşam boyu gelişmeleri takip ederek geliştirip, hizmet edeceğinizden eminim. Bizler her zaman sizlerin baş vuracağı bilgileri vereceğimizden emin olunuz. Yeni hayatınızda başarılar dilerim." dedi. Bu yıl okuldan 100 öğrencinin mezun olduğunu ifade eden Okul Müdürü Hasan Köse, 2018-2019 öğretim yılında okulu birincilikle bitiren Nevzat Gürger’e plaket verdi. Daha sonra öğrenciler teker teker sahneye davet edilerek keplerini havaya fırlatıp sevinçlerini aileleri ile paylaştı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi,sarigöl Meslek Yüksek Okulu(myo) 2018-2019 Öğretim Yılı Mezunları İçin Diploma Töreni Düzenlendi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) 2018-2019 öğretim yılı mezunları için diploma töreni düzenlendi.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kep törenine öğrenciler, öğretim görevlileri, daire amirleri ve öğrencilerin velileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra bir konuşma yapan Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, okullarının Tapu ve Kadastro, Harita bölümlerinde eğitim ve öğretim verdiğini belirterek, "İki yıl boynuca okulumuzda almış olduğunuz eğitimle mezun oldunuz. Burada öğrendiğiniz bilgilerinizi yaşam boyu gelişmeleri takip ederek geliştirip, hizmet edeceğinizden eminim. Bizler her zaman sizlerin baş vuracağı bilgileri vereceğimizden emin olunuz. Yeni hayatınızda başarılar dilerim." dedi.

Bu yıl okuldan 100 öğrencinin mezun olduğunu ifade eden Okul Müdürü Hasan Köse, 2018-2019 öğretim yılında okulu birincilikle bitiren Nevzat Gürger’e plaket verdi. Daha sonra öğrenciler teker teker sahneye davet edilerek keplerini havaya fırlatıp sevinçlerini aileleri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.