Sarıgöl Pazaryeri ilçe stadyumunda kuruldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 13:11, Güncelleme: 20.03.2020 - 13:11
 

Sarıgöl Pazaryeri ilçe stadyumunda kuruldu

KORONOVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SARIGÖL İLÇE HIFZISSIHHA KURULU KARARI İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SARIGÖL BELEDİYESİ ŞEHİT HAŞİM DİRİK KAPALI PAZARYERİ VE OTO PARKI İLE SARIGÖL CANLI HAYVAN PAZARI İÇİN ÖNLEMLER ALINARAK HAYATA GEÇİRİLDİ.
Korona virüs salgını nedeniyle Sarıgöl İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Sarıgöl Şehit Haşim Dirik Kapalı Pazaryeri ve oto parkı ile Sarıgöl Canlı hayvan pazarının geçici süreyle kapatılmasının ardından ilçe pazarı da stadyuma kuruldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Şehit Haşim Dirik Kapalı Pazaryeri açık alana alındı. Sarıgöl Canlı Hayvan Pazarı ve kapalı tuhafiye pazarı da korona virüs salgını nedeniyle ikinci bir emre kadar kapalı tutulacak. ‘’Tezgahlar arası iki metre’’ Sarıgöl Hıfzıssıhha Kurulu Başkanı Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan yaptığı açıklamada, ’’Tüm dünyaya etkisi altına alan Korona virüs için ilçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar gereği belediye yer gösterdi. Yer olarak da Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu uygun görüldü. Stadyumda kurulan manav tezgahları arası ikişer metre aralıkta olup, esnaflarımız eldiven ve maske takmaları zorunluğu getirildi. Ayrıca Ege Bölgesinin en büyük canlı hayvan pazarı unvanı olan Sarıgöl Belediyesi canlı hayvan pazarımızda tehlike geçene kadar kapatıldı.’’ dedi.
KORONOVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SARIGÖL İLÇE HIFZISSIHHA KURULU KARARI İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SARIGÖL BELEDİYESİ ŞEHİT HAŞİM DİRİK KAPALI PAZARYERİ VE OTO PARKI İLE SARIGÖL CANLI HAYVAN PAZARI İÇİN ÖNLEMLER ALINARAK HAYATA GEÇİRİLDİ.

Korona virüs salgını nedeniyle Sarıgöl İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Sarıgöl Şehit Haşim Dirik Kapalı Pazaryeri ve oto parkı ile Sarıgöl Canlı hayvan pazarının geçici süreyle kapatılmasının ardından ilçe pazarı da stadyuma kuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Şehit Haşim Dirik Kapalı Pazaryeri açık alana alındı. Sarıgöl Canlı Hayvan Pazarı ve kapalı tuhafiye pazarı da korona virüs salgını nedeniyle ikinci bir emre kadar kapalı tutulacak.

‘’Tezgahlar arası iki metre’’

Sarıgöl Hıfzıssıhha Kurulu Başkanı Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan yaptığı açıklamada, ’’Tüm dünyaya etkisi altına alan Korona virüs için ilçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar gereği belediye yer gösterdi. Yer olarak da Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu uygun görüldü. Stadyumda kurulan manav tezgahları arası ikişer metre aralıkta olup, esnaflarımız eldiven ve maske takmaları zorunluğu getirildi. Ayrıca Ege Bölgesinin en büyük canlı hayvan pazarı unvanı olan Sarıgöl Belediyesi canlı hayvan pazarımızda tehlike geçene kadar kapatıldı.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.