Sarıgöl protokolü sahada gençlerle buluşuyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2018 - 17:35, Güncelleme: 21.03.2018 - 17:35
 

Sarıgöl protokolü sahada gençlerle buluşuyor

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Kaymakam Çetin Kılınç tarafından başlatılan projeyle, ilçe protokolü her hafta bir mahallede gençlerle halı sahada futbol oynuyor.Gençlere sporu sevdirmek ve protokol üyeleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla...
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Kaymakam Çetin Kılınç tarafından başlatılan projeyle, ilçe protokolü her hafta bir mahallede gençlerle halı sahada futbol oynuyor.Gençlere sporu sevdirmek ve protokol üyeleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Kaymakam Çetin Kılınç öncülüğünde başlatılan mahalle gençleriyle futbol maçları yoğun ilgi görüyor. Kaymakam Kılınç, beraberinde Sarıgöl İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sönmez ve daire amirleri ile birlikte Alemşahlı Mahallesini ziyaret etti. Burada gençlerle bir araya gelen Kılınç ve beraberindekiler, gençlerle halı sahada futbol oynadı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Kılınç, "Hafta da bir gün olsa bile spor yaparak dinlenme imkanı buluyoruz. Geçen hafta Karacaali Mahallesi gençleri oynadığımız maçı 13-8 kazandık. Bugün de Alemşahlı Mahallesi’nde gençlerimizle oynadık. Maçı 12-8 kazandık. Amacımız gençlerimize spora sevdirmek, ilçe yöneticileri ile kaynaşmalarını sağlamak. Gerçekten sporla kitlelerin kaynaşması daha etkili oluyor ’’dedi. Kaymakam Kılınç, özellikle akşam halı saha maçları yaptıklarını, davet edildiklerinde diğer mahallelerle de maçlar yapacaklarını sözlerine ekledi.Alemşahlı Mahalle Muhtarı Ahmet Ur, maç sonunda mahallelerini ziyaret eden ilçe protokolüne yemek verdi.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Kaymakam Çetin Kılınç tarafından başlatılan projeyle, ilçe protokolü her hafta bir mahallede gençlerle halı sahada futbol oynuyor.Gençlere sporu sevdirmek ve protokol üyeleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla...

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Kaymakam Çetin Kılınç tarafından başlatılan projeyle, ilçe protokolü her hafta bir mahallede gençlerle halı sahada futbol oynuyor.

Gençlere sporu sevdirmek ve protokol üyeleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Kaymakam Çetin Kılınç öncülüğünde başlatılan mahalle gençleriyle futbol maçları yoğun ilgi görüyor. Kaymakam Kılınç, beraberinde Sarıgöl İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sönmez ve daire amirleri ile birlikte Alemşahlı Mahallesini ziyaret etti. Burada gençlerle bir araya gelen Kılınç ve beraberindekiler, gençlerle halı sahada futbol oynadı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Kılınç, "Hafta da bir gün olsa bile spor yaparak dinlenme imkanı buluyoruz. Geçen hafta Karacaali Mahallesi gençleri oynadığımız maçı 13-8 kazandık. Bugün de Alemşahlı Mahallesi’nde gençlerimizle oynadık. Maçı 12-8 kazandık. Amacımız gençlerimize spora sevdirmek, ilçe yöneticileri ile kaynaşmalarını sağlamak. Gerçekten sporla kitlelerin kaynaşması daha etkili oluyor ’’dedi. Kaymakam Kılınç, özellikle akşam halı saha maçları yaptıklarını, davet edildiklerinde diğer mahallelerle de maçlar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Alemşahlı Mahalle Muhtarı Ahmet Ur, maç sonunda mahallelerini ziyaret eden ilçe protokolüne yemek verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.