Sarıgöl’de AK Parti’li gençlerden Mehmetçik’e destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 17:33, Güncelleme: 26.01.2018 - 17:33
 

Sarıgöl’de AK Parti’li gençlerden Mehmetçik’e destek

AK Parti Sarıgöl Gençlik Kolları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Türk bayrağı ve fidan dağıttı.TSK’nın Afrin’de terör örgütlerine...
AK Parti Sarıgöl Gençlik Kolları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Türk bayrağı ve fidan dağıttı.TSK’nın Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı operasyona bir destek de AK Parti Sarıgöl Gençlik Kollarından geldi. Sarıgöl Hükümet Konağı önünde Cuma namazı sonrası kurulan stantta vatandaşlara 100 adet Türk bayrağı, 500 adet zeytin, 750 adet fıstık çamı, 500 adet ceviz fidanı dağıtımı yapıldı. Ayrıca vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Programda konuşan AK Parti Sarıgöl Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batuk, ’’Allah Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklerimizi korusun. Burunları kanamadan görevlerini tamamlayarak dönerler. Unutmasınlar ki Mehmetçiklerimiz cephede yalnız değiller. Bizlerin gönlü her zaman kahraman askerlerimizle birlikte. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sınırda görev yapmakta olan ve cephede savaşan askerlerimize güç ve kuvvet versin’’ dedi.
AK Parti Sarıgöl Gençlik Kolları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Türk bayrağı ve fidan dağıttı.TSK’nın Afrin’de terör örgütlerine...

AK Parti Sarıgöl Gençlik Kolları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Türk bayrağı ve fidan dağıttı.

TSK’nın Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlattığı operasyona bir destek de AK Parti Sarıgöl Gençlik Kollarından geldi. Sarıgöl Hükümet Konağı önünde Cuma namazı sonrası kurulan stantta vatandaşlara 100 adet Türk bayrağı, 500 adet zeytin, 750 adet fıstık çamı, 500 adet ceviz fidanı dağıtımı yapıldı. Ayrıca vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Programda konuşan AK Parti Sarıgöl Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batuk, ’’Allah Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklerimizi korusun. Burunları kanamadan görevlerini tamamlayarak dönerler. Unutmasınlar ki Mehmetçiklerimiz cephede yalnız değiller. Bizlerin gönlü her zaman kahraman askerlerimizle birlikte. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sınırda görev yapmakta olan ve cephede savaşan askerlerimize güç ve kuvvet versin’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.