Sarıgöl’de AK Parti’li kadınlar ev ev geziyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 16:04, Güncelleme: 14.03.2017 - 16:04
 

Sarıgöl’de AK Parti’li kadınlar ev ev geziyor

AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirerek, hemcinslerinden destek istiyor.Sarıgöl’de AK Parti’li kadınlar, referandum...
AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirerek, hemcinslerinden destek istiyor.Sarıgöl’de AK Parti’li kadınlar, referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emine Uysal başkanlığındaki AK Parti Kadın Sarıgöl İlçe Kadın Kolları yönetimi, mahallelerde belirledikleri evlere ziyaretler gerçekleştirerek, anayasa değişikliği konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor. Davet edildikleri evlerde yeni anayasayı anlattıklarını belirten Başkan Uysal, "Sarıgölümüzün kadınları misafirperverlikleriyle zaten adını tüm Türkiye’ye duyurmuştur. Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerinde anayasa değişikliklerinin ülkemize kazandıracaklarını anlatırken, bir yandan da ’evet’ broşürlerimizi dağıtıyoruz. Kadınlarımızın gösterdikleri ilgiden çok memnunum. 15 Temmuz bizim için çok önemli bir motivasyon aracıdır. O dönemde, darbeye karşı milletin, demokrasiyi, cumhuriyeti, devleti korumaya yönelik bir karşı darbesi oldu. Anayasayı yapmak, bir daha buna benzer olaylar yaşanmaması amacıyla çok önemli bir süreçtir" dedi.
AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirerek, hemcinslerinden destek istiyor.Sarıgöl’de AK Parti’li kadınlar, referandum...

AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirerek, hemcinslerinden destek istiyor.

Sarıgöl’de AK Parti’li kadınlar, referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emine Uysal başkanlığındaki AK Parti Kadın Sarıgöl İlçe Kadın Kolları yönetimi, mahallelerde belirledikleri evlere ziyaretler gerçekleştirerek, anayasa değişikliği konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor. Davet edildikleri evlerde yeni anayasayı anlattıklarını belirten Başkan Uysal, "Sarıgölümüzün kadınları misafirperverlikleriyle zaten adını tüm Türkiye’ye duyurmuştur. Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerinde anayasa değişikliklerinin ülkemize kazandıracaklarını anlatırken, bir yandan da ’evet’ broşürlerimizi dağıtıyoruz. Kadınlarımızın gösterdikleri ilgiden çok memnunum. 15 Temmuz bizim için çok önemli bir motivasyon aracıdır. O dönemde, darbeye karşı milletin, demokrasiyi, cumhuriyeti, devleti korumaya yönelik bir karşı darbesi oldu. Anayasayı yapmak, bir daha buna benzer olaylar yaşanmaması amacıyla çok önemli bir süreçtir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.