Sarıgöl’de gülme krizine sokan oyun

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2019 - 12:27, Güncelleme: 20.06.2019 - 12:27
 

Sarıgöl’de gülme krizine sokan oyun

Sarıgöl Neferge Kültür Sanat Derneği 'evlence' İsimli Oyunla İzleyicilerle Buluştu. Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Tiyatro Gösterimini Yüzlerce Sarıgöllü İzlerken, Tiyatroseverler Oyun Boyunca Adeta Gülme Krizine Girdi.
Sarıgöl Neferge Kültür Sanat Derneği ’Evlence’ isimli oyunla izleyicilerle buluştu. Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterimini yüzlerce Sarıgöllü izlerken, tiyatroseverler oyun boyunca adeta gülme krizine girdi. Sarıgöllü gençlerden oluşan Neferge Tiyatro gurubu, Pınar Yalçın’ın yazıp yönettiği ’Evlence’ adlı oyunla izleyenlerden tam not aldı. Toplumun kadın erkek ilişkilerine bakışı üzerinden evlilik kurumunun zor ve karmaşık yanlarını komik bir dille anlatan oyunu izleyenler adeta gülme krizine girdi. Komedi türü iki perdelik ’Evlence’ oyunu sonunda Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, oyunda sahne alan oyuncuları ve yönetmen Pınar Yalçın’ı tebrik etti. Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Nuri Hancı, "Neferge Kültür ve Sanat Derneği olarak faaliyetlerimiz, devam etmekte. İlerleyen günlerde Sarıgöl halkına çok daha güzel etkinlikler sunmaya devam edeceğiz. Amacımız kültür değerlerimizi sahip çıkarak yaşatmaktır." dedi. Sarıgöl Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Vergi Dairesi Müdürü Faruk Sakallı ve yüzlerce Sarıgöllü izledi.
Sarıgöl Neferge Kültür Sanat Derneği 'evlence' İsimli Oyunla İzleyicilerle Buluştu. Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Tiyatro Gösterimini Yüzlerce Sarıgöllü İzlerken, Tiyatroseverler Oyun Boyunca Adeta Gülme Krizine Girdi.

Sarıgöl Neferge Kültür Sanat Derneği ’Evlence’ isimli oyunla izleyicilerle buluştu. Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterimini yüzlerce Sarıgöllü izlerken, tiyatroseverler oyun boyunca adeta gülme krizine girdi.

Sarıgöllü gençlerden oluşan Neferge Tiyatro gurubu, Pınar Yalçın’ın yazıp yönettiği ’Evlence’ adlı oyunla izleyenlerden tam not aldı. Toplumun kadın erkek ilişkilerine bakışı üzerinden evlilik kurumunun zor ve karmaşık yanlarını komik bir dille anlatan oyunu izleyenler adeta gülme krizine girdi.

Komedi türü iki perdelik ’Evlence’ oyunu sonunda Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, oyunda sahne alan oyuncuları ve yönetmen Pınar Yalçın’ı tebrik etti.

Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Nuri Hancı, "Neferge Kültür ve Sanat Derneği olarak faaliyetlerimiz, devam etmekte. İlerleyen günlerde Sarıgöl halkına çok daha güzel etkinlikler sunmaya devam edeceğiz. Amacımız kültür değerlerimizi sahip çıkarak yaşatmaktır." dedi.

Sarıgöl Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Vergi Dairesi Müdürü Faruk Sakallı ve yüzlerce Sarıgöllü izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.