Sarıgöl’de öğrencilere satranç kursu açıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2019 - 19:14, Güncelleme: 02.07.2019 - 19:14
 

Sarıgöl’de öğrencilere satranç kursu açıldı

Sarıgöl Halk Eğitim Müdürülüğü İlçede Öğrencilere Yönelik Santranç Kursu Açtı.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürülüğü tarafından ilçedeki öğrencilere yönelik satranç kursu açıldı. Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, öğrencilerin yaz tatilinde boş vakitlerini değerlendirmeleri amacıyla santranç kursu açtı. Mimar Sinan İlkokulunda açılan kurslara 40 öğrenci kayıt yaptırdı. Kurs hakkında bilgi veren Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Oruç, amaçlarının yetişkinlerin yanında yaz aylarında çocukların da kurslardan faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Oruç, "Halk eğitim merkezi olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız. Amacımız eğlenceli yaz tatili geçirmelerini ve aynı zamanda beceri kazanmalarını sağlamaktır’’ dedi.
Sarıgöl Halk Eğitim Müdürülüğü İlçede Öğrencilere Yönelik Santranç Kursu Açtı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürülüğü tarafından ilçedeki öğrencilere yönelik satranç kursu açıldı.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, öğrencilerin yaz tatilinde boş vakitlerini değerlendirmeleri amacıyla santranç kursu açtı. Mimar Sinan İlkokulunda açılan kurslara 40 öğrenci kayıt yaptırdı. Kurs hakkında bilgi veren Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Oruç, amaçlarının yetişkinlerin yanında yaz aylarında çocukların da kurslardan faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Oruç, "Halk eğitim merkezi olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız. Amacımız eğlenceli yaz tatili geçirmelerini ve aynı zamanda beceri kazanmalarını sağlamaktır’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.