Sarıgöl’de polis ve jandarmadan trafik etkinliği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2019 - 17:23, Güncelleme: 09.05.2019 - 17:23
 

Sarıgöl’de polis ve jandarmadan trafik etkinliği

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede yetişkinlere ve öğrencilere yönelik eğitim ve uyarılarda bulundu.Sarıgöl’de bir yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü...
Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede yetişkinlere ve öğrencilere yönelik eğitim ve uyarılarda bulundu.Sarıgöl’de bir yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ilçenin çeşitli yerlerine afişler asarak uyarılarda bulunup broşürler dağıtırken diğer yandan da Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alaşehir Jandarma trafik ekipleri de Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Kurumlarındaki öğrencilere eğitim verdi. Okul bahçesinde uygulamalar yaparak trafiğin önemini dikkat çeken ekiplerin eğitimine Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Astsubat Başçavuş Arif Çelik de katıldı.Sarıgöl Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Kurumları Müdürü Mustafa Açıkgöz, "Jandarma ekiplerine teşekkür ederim. Okulumuzda gerçeği aratmayan trafik uygulaması yaparak çocuklarımızın ve bizleri trafik konusunda aydınlattı. Bizler de derslerimizde trafik konularını ele alarak kalıcı olmalarını sağlayacağız." dedi.
Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede yetişkinlere ve öğrencilere yönelik eğitim ve uyarılarda bulundu.Sarıgöl’de bir yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü...

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede yetişkinlere ve öğrencilere yönelik eğitim ve uyarılarda bulundu.

Sarıgöl’de bir yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ilçenin çeşitli yerlerine afişler asarak uyarılarda bulunup broşürler dağıtırken diğer yandan da Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alaşehir Jandarma trafik ekipleri de Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Kurumlarındaki öğrencilere eğitim verdi. Okul bahçesinde uygulamalar yaparak trafiğin önemini dikkat çeken ekiplerin eğitimine Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Astsubat Başçavuş Arif Çelik de katıldı.

Sarıgöl Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Kurumları Müdürü Mustafa Açıkgöz, "Jandarma ekiplerine teşekkür ederim. Okulumuzda gerçeği aratmayan trafik uygulaması yaparak çocuklarımızın ve bizleri trafik konusunda aydınlattı. Bizler de derslerimizde trafik konularını ele alarak kalıcı olmalarını sağlayacağız." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.