Sarıgöl’de Tırazlar ve Çanakçı yolu yenilendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 11:29, Güncelleme: 24.11.2016 - 11:29
 

Sarıgöl’de Tırazlar ve Çanakçı yolu yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.İl genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.İl genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile Manisalıların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçı mahalleleri yol hattındaki sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. 9 kilometrelik mesafede yapılan sıcak asfalt çalışmasının ardından yol çizgi çalışması da yapıldı ve trafik yön levhaları da yerleştirildi. Gerçekleştirilen çalışmaların Sarıgöl’e prestij sağladığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, “Tırazlar-Çanakçı yol hattında sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından yol çizgileri çizildi ve trafik yön levhaları da yerleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde eski yol diye bir şey kalmadı. Bizde halkımıza daha iyi hizmet verebilmek ve kış aylarında yollarda sorun yaşanmaması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni asfaltımız ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.İl genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.
İl genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile Manisalıların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçı mahalleleri yol hattındaki sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. 9 kilometrelik mesafede yapılan sıcak asfalt çalışmasının ardından yol çizgi çalışması da yapıldı ve trafik yön levhaları da yerleştirildi. Gerçekleştirilen çalışmaların Sarıgöl’e prestij sağladığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, “Tırazlar-Çanakçı yol hattında sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından yol çizgileri çizildi ve trafik yön levhaları da yerleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde eski yol diye bir şey kalmadı. Bizde halkımıza daha iyi hizmet verebilmek ve kış aylarında yollarda sorun yaşanmaması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni asfaltımız ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.