Sarıgöl’deki çalışmalar sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2017 - 12:11, Güncelleme: 21.02.2017 - 12:11
 

Sarıgöl’deki çalışmalar sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Sarıgöl ilçesinde yapımı tamamlanan Yeni Mezbahada incelemelerde bulundu. Akbaş, ilçeye yapılacak hayvan barınağı ile ilgili de yetkililer ile görüş alışverişinde...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Sarıgöl ilçesinde yapımı tamamlanan Yeni Mezbahada incelemelerde bulundu. Akbaş, ilçeye yapılacak hayvan barınağı ile ilgili de yetkililer ile görüş alışverişinde bulundu.Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Sarıgöl ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İlçede yapımı tamamlanan Yeni Mezbaha’da incelemelerde bulunan Akbaş’a Veteriner İşleri Şube Müdürü Murat İnci, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan ve yetkililer de eşlik etti. Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbahanın yapımının tamamlandığını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, ilçeye yapılacak olan Hayvan Barınağı ile ilgili yetkililer ile görüş alışverişinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Sarıgöl ilçesinde yapımı tamamlanan Yeni Mezbahada incelemelerde bulundu. Akbaş, ilçeye yapılacak hayvan barınağı ile ilgili de yetkililer ile görüş alışverişinde...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Sarıgöl ilçesinde yapımı tamamlanan Yeni Mezbahada incelemelerde bulundu. Akbaş, ilçeye yapılacak hayvan barınağı ile ilgili de yetkililer ile görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Sarıgöl ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İlçede yapımı tamamlanan Yeni Mezbaha’da incelemelerde bulunan Akbaş’a Veteriner İşleri Şube Müdürü Murat İnci, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan ve yetkililer de eşlik etti. Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbahanın yapımının tamamlandığını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, ilçeye yapılacak olan Hayvan Barınağı ile ilgili yetkililer ile görüş alışverişinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.