Sarıgöl’e 20 bin metrekare kilit parke döşendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2018 - 14:37, Güncelleme: 19.09.2018 - 14:37
 

Sarıgöl’e 20 bin metrekare kilit parke döşendi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 5 kilometrelik altyapı işine imza attığı Sarıgöl’ün Ziyanlar Mahallesi’nde 20 bin metrekare kilit parke taş da döşeyerek mahalleye şehir merkezi...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 5 kilometrelik altyapı işine imza attığı Sarıgöl’ün Ziyanlar Mahallesi’nde 20 bin metrekare kilit parke taş da döşeyerek mahalleye şehir merkezi havası kazandırdı.MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini adeta yeniden inşa ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje ile Sarıgöl’ün Ziyanlar Mahallesi de MASKİ farkını yaşadı. Mahallede 5 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. Daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Ziyanlar, sağlıklı bir atıksu sistemine kavuşturuldu. Mahallede altyapı çalışmalarının ardından üstyapı işine başlayan MASKİ, 20 bin metrekare kilit parke taş döşeyerek, Ziyanlar’a adeta merkez mahalle havası kazandırdı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 5 kilometrelik altyapı işine imza attığı Sarıgöl’ün Ziyanlar Mahallesi’nde 20 bin metrekare kilit parke taş da döşeyerek mahalleye şehir merkezi...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 5 kilometrelik altyapı işine imza attığı Sarıgöl’ün Ziyanlar Mahallesi’nde 20 bin metrekare kilit parke taş da döşeyerek mahalleye şehir merkezi havası kazandırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini adeta yeniden inşa ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje ile Sarıgöl’ün Ziyanlar Mahallesi de MASKİ farkını yaşadı. Mahallede 5 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. Daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Ziyanlar, sağlıklı bir atıksu sistemine kavuşturuldu. Mahallede altyapı çalışmalarının ardından üstyapı işine başlayan MASKİ, 20 bin metrekare kilit parke taş döşeyerek, Ziyanlar’a adeta merkez mahalle havası kazandırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.