Sarıgöllü berberler 1 Haziran’da dükkanlarını açacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2020 - 15:34, Güncelleme: 07.05.2020 - 15:34
 

Sarıgöllü berberler 1 Haziran’da dükkanlarını açacak

BERBERLER İSTENİLEN KURALLARA TAMAMLAMAK İÇİN 1 HAZİRANDA SARIGÖL'DE DÜKKAN AÇACAKLAR
Covid-19 salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan berberlerin 11 Mayıs’ta açılma kararının alınmasının ardından Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki berberlerin 1 Haziran’da açılacağı duyuruldu. Bir süre önce korona virüs salgını nedeniyle kapatılan berber ve kuaförlerin yayımlanan genelgeyle 11 Mayıs’ta açılması kararı alındı. Alınan karar üzerine toplantı düzenleyen Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki berberler, istenen şartların sağlanabilmesi için hazırlıklarını başlarken, dezenfekte işlemlerinin belediye tarafından yapılacağı, diğer istenen tek kullanımlık ekipmanları sağlamanın ise zaman alacağından açılışların 1 Haziran’a uzatıldığı bildirildi. Sarıgöllü berberler, "Bizden istenenleri yerine getirene kadar hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Belediye tarafından da iş yerlerimiz dezenfekte edilecek. Diğerlerini hazırlamamız zaman alacağından 1 Haziran’da dükkanlarımızı açma kararı aldık." dediler. Berberlerin aldığı karar da belediye hoparlörlerinden ilçe halkına anonsla duyuruldu.
BERBERLER İSTENİLEN KURALLARA TAMAMLAMAK İÇİN 1 HAZİRANDA SARIGÖL'DE DÜKKAN AÇACAKLAR

Covid-19 salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan berberlerin 11 Mayıs’ta açılma kararının alınmasının ardından Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki berberlerin 1 Haziran’da açılacağı duyuruldu.

Bir süre önce korona virüs salgını nedeniyle kapatılan berber ve kuaförlerin yayımlanan genelgeyle 11 Mayıs’ta açılması kararı alındı. Alınan karar üzerine toplantı düzenleyen Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki berberler, istenen şartların sağlanabilmesi için hazırlıklarını başlarken, dezenfekte işlemlerinin belediye tarafından yapılacağı, diğer istenen tek kullanımlık ekipmanları sağlamanın ise zaman alacağından açılışların 1 Haziran’a uzatıldığı bildirildi.

Sarıgöllü berberler, "Bizden istenenleri yerine getirene kadar hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Belediye tarafından da iş yerlerimiz dezenfekte edilecek. Diğerlerini hazırlamamız zaman alacağından 1 Haziran’da dükkanlarımızı açma kararı aldık." dediler. Berberlerin aldığı karar da belediye hoparlörlerinden ilçe halkına anonsla duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.