Sarıgöllü çocuklar pandemi stresini sporla attı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2020 - 11:50, Güncelleme: 08.07.2020 - 11:50
 

Sarıgöllü çocuklar pandemi stresini sporla attı

SARIGÖL İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUKLARIN PANDEMİ STRESLERİNİ SPOR ETKİNLİĞİ İLE ATMALARINI SAĞLADI.
Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Sarıgöllü çocuklara yönelik yapılan sportif etkinlikler büyük ilgi gördü. Sarıgöl Hükumet Konağı önündeki meydanda gerçekleştirilen çocuklara yönelik spor etkinliğinde çok sayıda çocuk katılarak gönlünce spor yapma imkanı buldu. Pandemi nedeniyle evlerde kalan çocuklar anne ve babalarıyla spor yaparak stres atarak, spor yapmanın mutluluğunu yaşadı. "Stresi unutmalarını istedik" Sarıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yıldırım, "Okul sadece ders çalışılan bir yer değildir. Okul hayattır ve o hayatın içinde spor ve sosyal etkinlikler de vardır. Biz burada hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen yarışmalarla çocuklarımıza bu stresli dönemi bir an olsun unutturmak istedik. Kazanan ve mutlu olan çocuklarımız olsun diye yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi dağıttık." dedi.
SARIGÖL İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ ÇOCUKLARIN PANDEMİ STRESLERİNİ SPOR ETKİNLİĞİ İLE ATMALARINI SAĞLADI.

Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Sarıgöllü çocuklara yönelik yapılan sportif etkinlikler büyük ilgi gördü.

Sarıgöl Hükumet Konağı önündeki meydanda gerçekleştirilen çocuklara yönelik spor etkinliğinde çok sayıda çocuk katılarak gönlünce spor yapma imkanı buldu. Pandemi nedeniyle evlerde kalan çocuklar anne ve babalarıyla spor yaparak stres atarak, spor yapmanın mutluluğunu yaşadı.

"Stresi unutmalarını istedik"

Sarıgöl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yıldırım, "Okul sadece ders çalışılan bir yer değildir. Okul hayattır ve o hayatın içinde spor ve sosyal etkinlikler de vardır. Biz burada hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen yarışmalarla çocuklarımıza bu stresli dönemi bir an olsun unutturmak istedik. Kazanan ve mutlu olan çocuklarımız olsun diye yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi dağıttık." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.