Sarıgöllü çocuklara ’Ramazan Şenliği’ düzenlendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2019 - 20:56, Güncelleme: 11.05.2019 - 20:56
 

Sarıgöllü çocuklara ’Ramazan Şenliği’ düzenlendi

Sarıgöl Belediyesi, eski Ramazanları yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için Ramazan şenlikleri düzenledi.Sarıgöl Mimar Sinan Parkında çocuklara yönelik olarak hazırlanan etkinlikte, çocuklara danslar, Hacivat-Karagöz oyunları, orta oyunları...
Sarıgöl Belediyesi, eski Ramazanları yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için Ramazan şenlikleri düzenledi.Sarıgöl Mimar Sinan Parkında çocuklara yönelik olarak hazırlanan etkinlikte, çocuklara danslar, Hacivat-Karagöz oyunları, orta oyunları gibi oyunlar sergilendi. Çocuklar, eski Ramazan günlerini aileleri ile birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadı.Etkinliklere katılan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Atatürk Kültür ve Gençlik Merkezimiz tiyatro bölümü ve halk oyunları ekiplerimizin hazırladığı program iki gün boyunca Ramazan Şenlikleri adı altında çocuklarımız için açık havada oynandı. Çocuklarımız geçmişte Ramazan ayında yapılan eğlenceleri yaşadılar ve bu etkinlikler belleklerinde kaldı. Bu tür etkinliklerimiz Ramazan süresince devam edecek." dedi.Aileler de yapılan Ramazan şenliklerden memnun olduklarını dile getirdi.
Sarıgöl Belediyesi, eski Ramazanları yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için Ramazan şenlikleri düzenledi.Sarıgöl Mimar Sinan Parkında çocuklara yönelik olarak hazırlanan etkinlikte, çocuklara danslar, Hacivat-Karagöz oyunları, orta oyunları...

Sarıgöl Belediyesi, eski Ramazanları yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için Ramazan şenlikleri düzenledi.

Sarıgöl Mimar Sinan Parkında çocuklara yönelik olarak hazırlanan etkinlikte, çocuklara danslar, Hacivat-Karagöz oyunları, orta oyunları gibi oyunlar sergilendi. Çocuklar, eski Ramazan günlerini aileleri ile birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadı.

Etkinliklere katılan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Atatürk Kültür ve Gençlik Merkezimiz tiyatro bölümü ve halk oyunları ekiplerimizin hazırladığı program iki gün boyunca Ramazan Şenlikleri adı altında çocuklarımız için açık havada oynandı. Çocuklarımız geçmişte Ramazan ayında yapılan eğlenceleri yaşadılar ve bu etkinlikler belleklerinde kaldı. Bu tür etkinliklerimiz Ramazan süresince devam edecek." dedi.

Aileler de yapılan Ramazan şenliklerden memnun olduklarını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.